Een tijdje geleden schreef ik nog over mijn blog struggles. Ik was de zin kwijt en wist eigenlijk niet goed hoe het verder moest. Grappig genoeg had ik de antwoorden al binnen handbereik.

Ik dacht al dat ik op m’n blog alleen maar deed wat ik leuk vond, maar dat was niet helemaal het geval. Ik schreef weliswaar niet over onderwerpen die ik niks vond, maar legde mezelf wel allerlei regeltjes op die me steeds meer gingen benauwen.

Ik heb die regeltjes nu meer losgelaten en daardoor merk ik in de eerste plaats dat ik in een soort creatieve rollercoaster beland ben. Ik heb het ene geweldige idee na het andere en alhoewel dat zeker niet in alle gevallen voor mijn blog is, merk ik dat de ‘vrijheid’ me goed doet. Mijn blog zelf mag dus ook best wat lichter en meer losjes worden. Niet dat ik altijd van die zware onderwerpen beschrijf, maar meer losser voor mezelf qua wat ‘moet’ of ‘niet mag’.

estrellaweb-logo-oud-nieuw

Vandaar dus ook een nieuwe slogan, de tekst “Everything I love” is mijn blog vanaf nu op het lijf geschreven. Natuurlijk schrijf ik nog weleens over serieuze onderwerpen zoals minder leuke dingen die me bezighouden of actualiteiten, maar in de essentie is dit wel de boodschap . Want alles waar ik van houd, dat vind je hier ook terug!

Een nieuwe slogan was ook gelijk een mooie gelegenheid om mijn logo wat bij te werken. Het huidige logo bestaat nog geen half jaar en het is ook niet heel drastisch veranderd, maar de vorm geeft een iets lossere en speelsere indruk en daarnaast is de nieuwe slogan erin verwerkt op een iets andere en meer stijlvolle manier dan bij de vorige het geval was.

Je ziet zowel het oude als het nieuwe logo in bovenstaande afbeelding. Boven de versie die sinds half juni op EstrellaWeb heeft gestaan en in de onderste afbeelding de nieuwe. Zoals ik al zei: subtiele veranderingen, maar het hoeft ook niet altijd groots en meeslepend te zijn. :-)

Wat vind jij van mijn nieuwe slogan?