Om mijn nieuwe motto – meer bloggen over wat ik leuk vind – meteen kracht bij te zetten, ontstond een paar dagen geleden een nieuw idee. Zoals je misschien wel weet, ben ik dol op Instagram en vind ik het heerlijk (en ontspannend) om soms urenlang door eindeloze lijsten foto’s heen te scrollen, nieuwe accounts te leren kennen en foto’s op tag te zoeken.

Ik ‘like’ dus heel wat af, maar soms zijn er foto’s die eigenlijk een soort super like verdienen. Foto’s die ik later graag nog eens opnieuw zou willen bekijken, maar als je gemiddeld 200 foto’s per dag liket, zie die dan nog maar eens terug te vinden! Dus bood mijn blog uitkomst. Waarom zou ik deze foto’s niet vereeuwigen in een artikel? Vandaag de eerste serie foto’s die me om verschillende redenen bijgebleven zijn.

De eerste foto is misschien niet direct een foto, maar wel een afbeelding die me erg aanspreekt. Niet alleen door de tekst, maar ook door de stijl. Het woord fear wat in papier gescheurd lijkt te zijn. Erg gaaf gedaan!

https://www.instagram.com/p/-R0QT4R97n/

Mooie landschappen krijg ik nu eenmaal nooit genoeg van…

https://www.instagram.com/p/-eU76yAoLI/

Ik ben niet zo’n Amsterdam-liefhebber, maar zo’n plaatje als dit…

https://www.instagram.com/p/-esICNhZJm/

De Sultanahmet Camii, ook bekend als de blauwe moskee in Istanbul. Als silhouette in de mist, met een boot ervoor. Magisch plaatje!

https://www.instagram.com/p/9u__hXEMsO/

Gewoon geweldig. Een andere tekst heb ik er niet voor.

https://www.instagram.com/p/-i3Lc6GXmJ/

Wat is jouw favoriete Instagram-shot? Je mag een linkje delen in de comments!