Vandaag heb ik een aantal mooie en/of bijzondere Instagram plaatjes voor je! Ik vind deze rubriek zelf zó leuk, ondanks dat ik ‘m maar één keer eerder heb gepubliceerd. Overigens vind ik het belangrijk om te vermelden dat ik voor alle foto’s toestemming heb om deze te mogen plaatsen.

Een foto van een tafel met spulletjes. Ook daar houd ik van. Eenvoud in al z’n pracht.

Zonsondergangen en zonsopgangen doen het altijd goed op Instagram, vooral in combinatie met water. Ik hou ervan! Zo ook van deze foto. Prachtige kleuren!

Iets met handlettering kon natuurlijk niet uitblijven. Vrij eenvoudig maar toch erg mooi!

Een bijzondere foto!

Katten blijven ook altijd leuke onderwerpen voor op (Instagram) foto’s. Ondanks dat ik zelf in the heart uiteindelijk meer een honden- dan een kattenmens ben, blijf ik dit soort foto’s ook erg leuk vinden om naar te kijken. Mooie stijl ook!

Wat is de mooiste Instagram-foto die jij onlangs hebt gezien? Linkje delen mag!