Vandaag heb ik weer een verse lading mooie en/of bijzondere Instagram foto’s voor je! Ik vind deze rubriek zelf al zó leuk, ondanks dat ik ‘m nog maar één keer eerder heb gepubliceerd. Dus ik hoop dat jij ‘m ook kunt waarderen. Overigens vind ik het belangrijk om erbij te vermelden dat ik voor alle foto’s toestemming heb om deze te mogen plaatsen.

Om te beginnen een prachtige macro-opname van een druppel aan iets wat op een blaadje lijkt. De druppel is zo glashelder en haarscherp gefotografeerd, dat je haast zou denken dat er niet gewoon een druppeltje water hangt, maar een heuse diamant. Schitterend vastgelegd! Bijzonder om erbij te vermelden, is dat deze foto ‘gewoon’ met een iPhone is gemaakt!

Een rustieke foto van een tafel met spulletjes. Ook daar houd ik van. Eenvoud in al z’n pracht.

Natuur- en landschapsfoto’s like ik in overvloed, omdat ik zulk soort foto’s nu eenmaal graag zie en ze ook veel zelf maak. Deze foto met een haast sprookjesachtige uitstraling, sprak me erg aan. Een beetje het ‘driving home for Christmas’ gevoel. :-)

https://instagram.com/p/-zQDUAClRp/

Deze foto raakte me echt op de één of andere manier, terwijl ik foto’s van mensen en met name kinderen over het algemeen toch niet zo snel bijzonder vind. Maar deze foto heeft een verhaal, dat voel je gewoon. Zo’n meisje met een vies gezichtje en een jong katje aan haar arm.

https://instagram.com/p/_CsxQDiDul/

Zonsondergangen en zonsopgangen doen het altijd goed op Instagram, vooral in combinatie met water. Ik hou ervan! Zo ook van deze foto. Prachtige kleuren!

Iets met handlettering kon natuurlijk ook niet uitblijven. Vrij eenvoudig maar toch erg mooi!

Een bijzondere foto!

Katten blijven ook altijd leuke onderwerpen voor op (Instagram) foto’s. Ondanks dat ik zelf in the heart uiteindelijk meer een honden- dan een kattenmens ben, blijf ik dit soort foto’s ook erg leuk vinden om naar te kijken. Mooie stijl ook!

Tot slot een mooie natuurfoto, van een paar blaadjes aan een takje. Ik kan naar deze foto blijven kijken, het lijkt haast kunst, die zilverachtige blaadjes. Op de één of andere manier moest ik gelijk denken aan de vleugeltjes van een elfje bij het zien van deze foto!

https://instagram.com/p/-mKzznwk22/

Dat waren ze weer! Ik heb nog veel meer mooie foto’s gevonden, maar die bewaar ik voor een volgende keer! Wat is de mooiste Instagram-foto die jij onlangs hebt gezien? Linkje delen mag!