Hallo! Heb je een beetje een leuke week gehad? Mijn week was vooral druk en heel, heel creatief! Dit keer heb ik dan ook behoorlijk wat foto’s met een creatief tintje voor je. Gister en eergisteren heb ik overigens niet geblogd.

Ik had wel dingen om over te schrijven, maar geen zin, geen tijd of te moe. En aangezien ik nieuwe regels (of beter gezegd het gebrek aan regels) heb ingesteld voor mezelf, sla ik dan gewoon even over. Gewoon, omdat het kan!

maandag 30 november

Weer lekker aan het handletteren geweest en mini-appeltaartjes gebakken, die erg goed gelukt zijn! Ondanks dat ik gediplomeerd banketbakker ben, bak ik thuis nooit iets, maar ik had nu zin om iets te maken en dat werd dus dit. Micky bewaakte de oven (doet ie altijd als er iets in zit) en op de laatste foto zie je spulletjes toebehorend aan mijn nieuwe hobby, waar ik aankomende week ook iets over zal schrijven.

dinsdag 1 december

Tijdens het wandelen met Bas kwam ik deze brievenbus met opschrift tegen. Hoe komt iemand op het idee om ’15 cent’ op zo’n ding te schrijven, vraag ik me dan af! Verder verkocht ik eindelijk mijn iPhone 4S, ging ik naar het Piazza Center en kon ik ‘s avonds weer eens niet in slaap komen. Dat tijdstip, zoals op de laatste foto, heb ik deze week verschillende keren langs zien komen.

woensdag 2 december

Toen ik een pakketje af ging geven bij de boekhandel, spotte ik deze leuke canvas tassen met originele opdruk, leuk bedacht! Verder moest ik even naar Werkendam om iets op te halen en had ik het pontje bijna voor mezelf alleen! Ik was voor het pontje terug naar huis maar net op tijd en reed zo met m’n fiets de boot op dat had ik nog nooit gedaan!

donderdag 3 december

Alweer de hort op. Met de fiets + trein naar Arkel omdat ik wat dingetjes bij Action moest hebben. Verder kocht ik bij Kruidvat een nieuwe waterkoker (stond in de folder). Mijn oude was eigenlijk al een tijdje aan vervanging toe en dit mooie rvs exemplaar met een tof blauw lampje (als ie aan staat), bevalt prima.

Ik ging boodschappen doen bij Spar en kreeg van de baas een lekkere banketstaaf als dank dat ik regelmatig reageer op hun Facebookberichten. Zo ontzettend leuk! Ook ging ik aan de gang met een stuk gom en een gutssetje om een stempel te maken, wat niet echt goed is gelukt. Wat wel goed lukte, is het maken van tekst op een krijtbordje, wat ik voor € 2,50 van iemand kon overnemen. Zo leuk om te doen!

vrijdag 4 december

Ik droeg een sweater met toepasselijke tekst (Friday Forever) die ik onlangs voor heel weinig geld bij Zeeman had gekocht. Soms hebben ze daar echt leuke dingen! Verder fietste ik sinds lange tijd weer eens een flink stuk en belandde uiteindelijk bij m’n moeder in Andel.

Ik at daar brood en we gingen even bij een nieuwe winkel genaamd Woord en Daad kijken, waar ik de mooi opgemaakte tafel met servies en kerstballen fotografeerde. Op de terugweg maakte ik de foto’s van de dijk, de akker met de zon erboven en het sfeervolle plaatje in Woudrichem.

Omdat iemand om 4 uur iets op zou komen halen bij mij, pakte ik de pont naar huis en maakte daar de volgende vier foto’s. Op die selfie sta ik niet geweldig, maar ik vind m’n wapperende haar er grappig uit zien. Ik maak eigenlijk nooit selfies buitenshuis.

Tot slot ging ik creatief aan de slag met het maken van tags die ik bij Marktplaats-pakketten wil doen. Ik stopte er voorheen vaak een visitekaartje bij, maar die zijn al even op en ik had geen zin om weer dure kaartjes te bestellen die ik behalve hiervoor bijna niet gebruik. Ik vind dit eigenlijk veel leuker en denk erover om ook zoiets te maken als gewoon visitekaartje. Veel origineler! Het woord thanks is overigens een gedigitaliseerde handlettering, nóg persoonlijker dus!

zaterdag 5 december

Ik maakte Sinterklaas handlettering en moest ‘s morgens even bij de beautysalon van m’n achternichtje zijn, om m’n wimpers en wenkbrauwen weer te laten verven. Op de heenweg ging ik met de pont en zocht mijn favoriete plekje op, terug fietste ik naar huis. ‘s Middags met m’n moeder naar oma om Sinterklaas te vieren met leuke cadeautjes en lekkers. Was gezellig!

Ik kreeg onder meer een Tefal-pannenkoekenpan die ik al een tijdje graag wilde en die prachtige blush van Goddess of Love! Thuis kroop ik om half 10 al onder de wol met een leuk boek en een grote mok thee. Ik sliep weer pas om een uur of half vier, maar ik lag tenminste wel lekker!

zondag 6 december

Ondanks dat ik om half tien al wakker was, ben ik tot een uur of 12 blijven liggen. Vervolgens toch maar onder de douche gesprongen en met Bas een rondje gedaan. Thuis maakte ik een grote mok thee (zoals je kunt zien, kan ik nog wel even vooruit) en at er een paar stukjes van de Tony’s reep bij, die ik gister had gekregen. Zo lekker!

151206-thee

Heb jij ook nog iets aan Sinterklaas gedaan?