Deze keer een Weekly Snaps op maandag, omdat ik gister weg was en ‘s morgens geen tijd heb gehad om in elkaar te zetten (onder meer omdat ik nu eenmaal nooit heel vroeg wakker ben, zeker niet op zondag). En om ‘s avonds aan de gang te gaan en dan een paar uur later weer een nieuw artikel dat zag ik niet zitten.

De afgelopen week heb ik heel wat foto’s gemaakt (bijna honderd), dus ik had er een aardige kluif aan, om dat aantal terug te brengen tot iets wat meer geschikt was voor in een blogpost. Ik ging 2 keer naar tuincentrum Kolbach, naar een babyshower, maakte diverse koppen lekkere koffie en ging bij de winter fair in Woudrichem kijken. Eigenlijk was het een prima week!

zondag 6 december

Nog 2 foto’s van vorige week zondag, die ik maakte na het publiceren van de Weekly Snaps. Ik was wat gaan drinken bij Istanbul en na de mededeling “Ik heb wat gezelligs voor je, Ester”, werd het kunsthaardje aangestoken. Ze hebben deze al lang, maar hij is niet eerder aan geweest!

Het zag er erg gezellig uit, romantisch ook! Verder een winterse selfie waar ik tot mijn verbazing heel veel complimentjes over kreeg. Ik vind dat ik er best aardig op sta, maar zo’n heel bijzondere foto is het nu ook weer niet.. Volgens sommigen had ik een ‘liefdevolle’ blik. Tja, daar kan ik me dan nog wel iets bij voorstellen. ;-)

maandag 7 december

Tijd voor de kapper! De boel moest bijgeknipt worden (er is twee centimeter vanaf, veel voor mijn doen) en omdat ik de kleur een beetje grauw vond geworden, is daar ook iets aan gedaan. De gemiddelde mens zal geen verschil zien, maar ik ben veel met mijn haar bezig en de kleur moet perfect zijn. Ik heb nu dus weer happy hair en het lengteverschil merk ik gelukkig niet veel van. Het is echt goed geknipt ook.

dinsdag 8 december

Dinsdag kwam mijn goede vriend uit het Westland weer eens een dagje langs en we gingen, zoals we al hadden afgesproken, bij de kerstversieringen in het tuincentrum kijken. Vorig jaar hadden we dat ook gedaan rond deze tijd en dat vonden we allebei erg leuk, dus voor herhaling vatbaar. Voordat hij kwam, was ik bezig met wat kastjes en laatjes in de badkamer uitmesten en daarbij kwam ik deze dagcrème-mini tegen.

woensdag 9 december

Woensdag een vrij rustige dag gehad. Gewandeld met Bas, de sjablonen die met de post waren gekomen uitgeprobeerd en ‘s middags bij Istanbul geweest voor een kop thee en een schaaltje yoghurt met walnoten. Ik heb vrij weinig eetlust de laatste dagen en had geen zin in een broodje of iets dergelijks. Op de terugweg spotte ik de mooie oranjeroze lucht boven de Lingehaven.

zaterdag 12 december

Een nieuw espressopotje. Ik heb er dus al één, maar die is klein en ik kwam er al vrij snel achter dat ie té klein is wanneer ik twee latte macchiato’s wil maken. Ik was gelijk verliefd op de rode kleur en kocht ‘m bij Gusto. De eveneens felrode cappuccino koppen kocht ik een tijdje geleden bij HEMA, past mooi bij elkaar!

Verder spotte ik het foute rekensommetje op de muur, maakte weer eens een foto van het kleine sterretje op mijn pols waar ik nog altijd heel blij mee ben en ging ik eind van de middag opnieuw naar het tuincentrum, dit keer met Martin.

Wederom maakte ik veel foto’s en spotte de pinguïn die we dinsdag op een andere plek hadden gezet, nog op precies dezelfde plek staan! Lachen… Later gingen we naar Woudrichem, waar een winter fair was met kraampjes en verlichting.

Was best leuk, maar jammer van het regenachtige weer. We hebben de meeste tijd in de ijssalon doorgebracht, die open was voor koffieklanten. Ik heb daar zelfs nog aan de afwas gestaan en m’n eigen koffie getapt. :-)

zondag 13 december

Begin van de middag naar Woudrichem voor de babyshower van een vriendin en haar vriend. Erg gezellige middag gehad en tussendoor ook nog wat foto’s met m’n iPhone gemaakt, waaronder de eerste drie. Eenmaal thuis had ik weer zin in koffie en maakte een latte macchiato met kaneel en hazelnootsmaak en voor de gelegenheid met een kerst figuurtje erop.

Wat voor leuks heb jij de afgelopen week gedaan of meegemaakt?