Ik spotte de Happiness tag op de blog van Sammie, en omdat ik de laatste tijd enorm lekker in m’n vel zit, bruis van inspiratie en positiviteit, had ik best zin om deze vragen zelf ook te beantwoorden. Bij deze dus!

Van welk eten word je blij?

Turkse pizza! En dan vooral als ie net vers gemaakt is, to die for! Verder word ik erg blij van Tony’s Coffee Crunch, homemade pumpkin spice latte, zuurkool-ovenschotel met gehakt en banaan en lekkere toetjes. En ook frambozen, M&M’s en pasta.

Welk kledingstuk maakt je happy?

Sowieso mijn collectie sweaters. Comfortabel, warm en overal mee te combineren. Verder is er niet een specifiek kledingstuk waar ik heel blij van word, of het moet m’n knalrode jurkje zijn!

Van welke beautyproducten word je blij?

Sinds ik de L’Oréal Super Liner Blackbuster eyeliner heb ontdekt, wil ik niets anders meer! Ik heb lang gedacht dat de Master Kajal van Maybelline mijn grote vriend was, maar opeens voelt ie erg clumsy in vergelijking met de strak werkende L’Oréal eyeliner. Ook het Loving Blends haarserum van Garnier is onlangs tot favoriet gedoopt. Ik schrijf hier waarschijnlijk ook nog een review over.

Schrijven met eyeliner

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Ik ben niet iemand die één favoriet van iets heeft, daar heb ik het al eens eerder over gehad. Ik heb naast een hoop nare herinneringen, gelukkig ook leuke herinneringen en ze zijn allemaal op hun eigen unieke manier bijzonder, mooi en waardevol. Zo zijn de zonovergoten city trips met Bas mooie herinneringen, kan ik dagen nagenieten van een fijn gesprek, zijn er jeugdherinneringen waar ik graag aan terugdenk en meer.

Van welke muziek word je blij?

Ik ben gek op muziek en daarnaast een gevoelsmens. Het verschilt dus per dag en per stemming van wat voor muziek ik blij word. De ene keer vind ik het heerlijk om al mijn favoriete Metallica-nummers luidkeels mee te blèren, de andere keer zet ik het mooie ‘Our love is easy’ van Melody Gardot op repeat of doe ik een avondje blues. Iets waar ik instant happy van word op een ADHD-achtige manier is Ierse folk!

Wat doe je om je je weer happy te voelen op mindere dagen?

Op mijn stoere oranje/blauwe Cube mountainbike springen met een vette beat op m’n oren en flink die stress eruit rijden. Er bestaat geen betere therapie dan een eind raggen! Daarnaast werkt afleiding sowieso altijd wel om m’n gedachten te verzetten, maar de bovengenoemde methode is voor mij wel de ultieme bliksemafleider als het gaat om me rot voelen!

Drie dingen die je ontzettend gelukkig maken

Mijn iPhone 6S, hem zien, ook al is dat dan geen ding (maar wel een lekker ding) en mijn etui met handlettering pennen, die inmiddels ook al bijna uit zijn voegen barst, omdat ik regelmatig nieuwe tools aanschaf voor deze ontzettend leuke hobby.

Waar word jij heel erg gelukkig van?