Vandaag is het dinsdag, maar niet zomaar één want ik ben jarig! Ik ben 41 geworden (slik) en uiteraard gaat dat gevierd worden met een select gezelschap en wat lekkers. Gister ben ik de hele middag en avond druk geweest met voorbereidingen, zodat ik vandaag vooral zelf ook kan genieten in plaats van constant voor bediende te spelen.

Eigenlijk had ik een heel leuk idee voor deze verjaardagsblog, maar doordat ik het dus zo druk heb gehad, ben ik dat helemaal vergeten. Het idee was om aan een aantal mensen te vragen wat bun verjaardagswens voor mij zou zijn en de antwoorden te bundelen in een blogpost. Maar op één na, heb ik het verder aan niemand gevraagd, dus dat schiet natuurlijk niet echt op.

Handlettering ’41’

Om mijn verjaardags-artikel toch enigszins op te fleuren, heb ik gisteravond een handlettering gemaakt die ik best geinig vind. Ondanks dat ik nog steeds erg moet wennen aan het idee dat ik alweer even meedoe als veertiger, voel ik me helemaal niet zo en word ik ook nog steeds veel jonger geschat, ergens stemt me dat nog een beetje gerust!

Anyways, ik ga lekker genieten van deze feestelijke dag, laat alle felicitaties (die vanaf 12 uur vannacht al binnen stroomden) over me heen komen, let vandaag even niet op wat ik eet en ga er een gezellige dag van maken! Het eerste cadeautje heb ik overigens al in huis, maar misschien dat ik binnenkort nog wel iets schrijf over wat ik gekregen heb voor m’n verjaardag!

Wanneer ben jij jarig?