De vorige keer dat ik een artikel met een aantal van mijn favoriete Instagram foto’s van de laatste tijd publiceerde, had ik al zin in de volgende! Ik vind het zo leuk om ze te schrijven! Overigens heb ik ook leuke reacties gekregen van de fotografen, die ik vooraf om toestemming had gevraagd.

Ze voelden zich vereerd dat hun foto op mijn relatief onbekende blogje mocht staan! :-) Vandaag dus weer een nieuwe serie van tien Instagrammetjes die ik om uiteenlopende redenen heel leuk, mooi of gewoon bijzonder vind. Kijk je mee?

De eerste foto is er één die ook zomaar in mijn eigen timeline zou kunnen staan, al fotografeer ik dan bijna nooit met mist. Mooie kleuren, een onzichtbare horizon en grillige takken, ik hou ervan!

Honden doen het altijd goed op Instagram, al komen ze veel minder voor in mijn timeline dan je misschien zou verwachten van een hondenliefhebber. Weer een vrij minimalistische shot met snoepkleurtjes en een hond met reflectie. Eenvoudig maar mooi!

Ik volg Hannie alweer een tijdje en ze maakt serieus de ene na de andere fantastische foto. Ik hou heel erg van haar stijl. Vaak foto’s met heel gedetailleerde dingen, maar dan zonder dat ze erg druk worden. Zo’n foto als dit kan ik naar blijven staren, prachtig!

Hoe meer ik zelf met handlettering bezig ben, hoe meer accounts van andere lettering-lovers ik volg. Wat me trouwens opvalt: Dat hier in Nederland handlettering blijkbaar nogal een vrouwen-dingetje is, terwijl bij de meeste lettering die ik tot nu toe gezien heb op Instagram, het toch echt de mannen zijn die mooie dingen maken van tekst. I like that!

Good Morning everyone! #whichpendidyouuse #lettering

A photo posted by Jonathan Faust (@jonathanfaust) on

Zoooo mooi! Het is toch net een sprookje?

Nog meer handlettering! Hoe gaaf is dit! je moet toch drie keer kijken? Het lijkt alsof de tekst met een bochtje via de lucht weer op het papier terecht komt, maar dit is dus gewoon zo getekend. Handlettering 2.0. Ontzettend knap als je dit kunt! Ik heb trouwens dezelfde liniaal. :-)

Meer natuurfoto’s, want ja, daar houd ik nu eenmaal van. Dingen met water en reflecties en dan ook nog een beetje oranje zonlicht doen het bij mij altijd erg goed. Mooi plaatje gewoon.

View this post on Instagram

Sunset | Lake Bonney

A post shared by Matt Donovan (old account) (@matt_d6n6van) on

Ik vind de creaties (want dat kun je ‘t wel noemen, alle foto’s hebben een behoorlijk hoog creatief gehalte) van deze running Kim enorm leuk! Misschien wat aan de snoeperige kant, maar ik vind het erg tof! Hoe iemand op het idee komt alleen al.

Handlettering, maar dan wel héél anders. Gemaakt met water! Aangezien degene die dit account heeft meer van dat soort foto’s heeft, zal dat dus echt geen Photoshop actie zijn maar gewoon iemand die dat zo maakt. Onzettend gaaf gedaan!

Wat is de mooiste Instagram-foto die jij onlangs hebt gezien? Linkje delen mag!