Een tijdje terug zag ik op de Instagram van Kimberley een Starbucks koffiebeker met haar naam. Ondanks dat ik nooit bij Starbucks kom omdat er hier geen in de buurt zit, vind ik zo’n koffiebeker wel héél erg tof! Ze bleek ‘m bij ModeMusthaves te hebben besteld. Helaas voor mij was de beker daar niet meer te krijgen, dus moest ik op zoek naar een ander alternatief.

Na een lange zoektocht kwam ik terecht bij de fashion-webshop Topsz.nl, waar de koffiebekers met eigen tekst ook te bestellen waren en zelfs nog iets goedkoper dan bij het eerder genoemde adresje. Gelijk aan het bestellen geslagen en vervolgens kwam de post een weekje later een mooi roze pakketje kwam brengen met daarin mijn beker!

160126-tas

Helaas bleek er sprake van een foutje: Ondanks dat ik had opgegeven dat er Estrella op de beker moest staan en niet met komma’s erachter, stond dat wel op de beker. Maar nadat ik een mailtje had gestuurd, kreeg ik al snel een reactie en zou er een nieuwe beker voor me gemaakt worden, dit keer wel met Estrella zonder ‘s. De andere mocht ik houden. Inmiddels is beker nummer twee ook gearriveerd en hier staat het wel goed op!

Waarom ik voor de naam zonder ‘s koos? Estrella is natuurlijk niet mijn echte naam zoals je weet, maar betekent daarnaast ster in het Spaans. Estrella Coffee staat dan voor ‘sterkoffie’ als in ‘hele goede koffie’. En die maak ik natuurlijk gewoon zelf! 🙂

160126-starbucks-bekers-02

Ik ben superblij met mijn beker(s) en ben ook erg te spreken over de service van Topsz. Dat mag ook gezegd worden, want ik heb dat van een aantal andere webwinkels wel anders meegemaakt. De beker zat trouwens ook heel leuk verpakt in een roze papieren tasje met een strikje en een lief hangertje in de vorm van een hartje eraan. Het zijn de details die het ‘m doen!

De customized bekers zijn voor € 12,95 te bestellen. Je kunt uit vijf kleuren kiezen waar de tekst op komt te staan. Ondanks dat ik normaal niet zo into goud ben, vind ik het bij deze bekers wel heel mooi en stijlvol staan!

160126-starbucks-beker-hl

Neem jij weleens koffie mee voor onderweg?