Het is lang geleden dat ik voor ‘t laatst een Reads of the Week schreef. Hoofdreden is dat ik het het lezen van andere blogs ruim anderhalve maand links heb laten liggen. Ik had het te druk met andere dingen, geen zin, je kent ‘t wel. Inmiddels ben ik weer ‘bij’ en heb ik een lijstje linkjes verzameld, waar je deze koude dag wel mee door komt!

Ik begin met eten! Alles waar kaneel in zit, vind ik zelf bij voorbaat lekker, zo ook dit kaneel/suiker-breekbrood van Shifra. Verder met een aantal smakelijke winterse cakes en om deze overdaad aan zoetigheid nog een beetje goed te praten: een gezond tussendoortje voor onderweg van Marijke.

Dingen die weliswaar (indirect) met eten te maken hebben maar zelf niet eetbaar zijn, kunnen ook erg leuk zijn! Zo werd ik heel enthousiast van deze DIY om servetten op glas te ‘drukken’ en lees ik graag tips over ‘t maken van de mooie food-foto’s. Verder vond ik deze DIY om zelf een waxinelichthouder met foto’s te maken best tof.

reads-of-the-week

Iets waar ik ook altijd heel blij van word, zijn tips voor mooier, langer en gezonder haar. Ik kwam een aantal leuke haarstijlen voor kort haar tegen (schouderlang haar wordt ook als ‘kort’ gezien), tips bij het drogen van je haar en de vraag of ketchup in je haar nu écht werkt.

Tot slot wat linkjes met random onderwerpen. Op de blog van Hinda lees je hoe je je tanden kunt bleken op natuurlijke wijze en Girlscene geeft tips hoe je sieraden uit de knoop kunt krijgen, waar ik zelf ook nogal eens last van heb! Verder kwam ik leuke customized sweaters tegen en voor mensen met een gebrek aan groene vingers, tips om ervoor te zorgen dat je bos bloemen langer meegaat.

Wat voor leuks heb jij onlangs gelezen?