Het is héél lang geleden dat ik voor ‘t laatst een Reads of the Week schreef. Hoofdreden is dat ik het het lezen van andere blogs ruim anderhalve maand links heb laten liggen. Ik had het te druk met andere dingen, geen zin, je kent dat wel. Of niet natuurlijk. Inmiddels ben ik weer ‘bij’ en heb ik weer een leuk lijstje linkjes voor je verzameld, waar je deze koude dag wel mee door komt!

Ik volg de blog van Renske nog niet eens zo heel lang, maar kom bij haar echt het ene na het andere leuke artikel tegen. Bijvoorbeeld een lijstje met onmisbare WordPress plug-ins en yummy speculaas-muffins (ook lekker na Sinterklaas!). En nou ik het over lekkere dingen heb: De Oreo-cheesecake op de blog van Kelly zou ik ook wel lusten. Alles waar kaneel in zit is bij voorbaat al lekker, zo ook dit kanee/suiker-breekbrood van Shifra.

Nog meer lekker eten? Ja hoor, kom maar door! Wat te denken van deze schattig uitziende cake-hartjes op een stokje en frisse yoghurt-smoothie op de blog van Kim. Smakelijke winterse cakes op een rijtje en om deze overdaad aan lekkere dingen nog een beetje goed te praten: een gezond tussendoortje voor onderweg van Marijke.

reads-of-the-week

Dingen die weliswaar (indirect) met eten te maken hebben maar zelf niet eetbaar zijn, kunnen ook erg leuk zijn! Zo werd ik heel enthousiast van deze DIY om servetten op glas te ‘drukken’, lees ik graag tips over het maken van de mooiste food-foto’s en heeft Lonneke een erg leuke tip om letters op mokken te maken.

Ik merk dat ik de laatste tijd veel bezig ben met creatieve projectjes en als vanzelfsprekend ga ik dan ook meer over creatieve dingen lezen op andere blogs. Zo vond ik deze DIY om zelf een waxinelichthouder met foto’s te maken best tof en probeerde ik stempels te maken, wat geen succes was, omdat mijn ogen écht te slecht zijn om dat netjes te kunnen doen.

Iets waar ik ook altijd heel blij van word, zijn tips voor mooier, langer en gezonder haar. Ik kwam een aantal leuke haarstijlen voor kort haar tegen (al wordt haar op schouderlengte dus als ‘kort’ gezien), tips bij het drogen van je haar en de vraag of ketchup in je haar nu écht werkt.

Tot slot wat linkjes met random onderwerpen. Op de blog van Hinda lees je hoe je je tanden kunt bleken op natuurlijke wijze en Girlscene geeft tips hoe je sieraden uit de knoop kunt krijgen, iets waar ik zelf ook nogal eens last van heb! Verder kwam ik superleuke customized sweaters tegen en voor alle mensen met een gebrek aan groene vingers, tips om ervoor te zorgen dat je bos bloemen langer meegaat.

Wat voor leuks heb jij onlangs gelezen?