Het is lang geleden dat ik voor het laatst een Reads of the Week schreef. Hoofdreden is dat ik het lezen van andere blogs ruim anderhalve maand links heb laten liggen. Ik had het te druk met andere dingen, geen zin, je kent het wel. Inmiddels ben ik weer ‘bij’ en heb ik wat linkjes verzameld, waar je deze koude dag wel mee door komt!

Ik begin met eten! Alles waar kaneel in zit, vind ik lekker, zo ook dit kaneel/suiker-breekbrood van Shifra. Verder een gezond tussendoortje van Marijke. Dingen die weliswaar (indirect) met eten te maken hebben, maar niet eetbaar zijn, kunnen ook erg leuk zijn!

Zo werd ik heel enthousiast van deze DIY om servetten op glas te ‘drukken’ en lees ik graag tips over het maken van de mooie foodfoto’s. Verder vond ik deze DIY om zelf een waxinelichthouder met foto’s te maken best tof.

reads-of-the-week

Iets waar ik altijd heel blij van word, zijn tips voor mooier, langer en gezonder haar. Ik kwam leuke haarstijlen voor kort haar tegen (schouderlang haar wordt ook als kort gezien), tips bij het drogen van je haar en de vraag of ketchup in je haar écht werkt.

Tot slot wat linkjes met random onderwerpen. Girlscene geeft tips hoe je sieraden uit de knoop kunt krijgen, waar ik zelf ook nogal eens last van heb! Verder kwam ik leuke customized sweaters tegen en voor de mensen met een gebrek aan groene vingers, tips om ervoor te zorgen dat je bos bloemen langer meegaat.

Wat voor leuks heb jij onlangs gelezen?