Yes! Het nieuwe jaar is begonnen. Nadat we stiekem toch al een tijdje aan het aftellen waren naar het einde van 2015, begint vandaag de schone lei, de nieuwe start, het blanco jaar. Ik kan me van vorig jaar goed herinneren dat ik ruim een week lang last heb gehad van schoonmaak- en opruimwoede, omdat ik praktisch alles wat me aan 2014 deed denken uit m’n huis en uit m’n leven wilde. Dat was dan ook niet echt mijn jaar, zacht uitgedrukt.

Het afscheid van 2015 is gelukkig wat beter verlopen. Ik zit momenteel best goed in m’n vel, heb weinig last van onrust en kan sowieso ook terugkijken op een jaar wat over het algemeen goed en prettig was.

Zelfs minder leuke dingen zoals ruzies met bepaalde mensen, de operatie of de aanvaring met het kajakken hebben me toch ook dingen opgeleverd: Levenslessen in de eerste plaats en inzichten over mezelf. Dat is ook waardevol!

Handlettering ‘2016’

Ik ga dus vol goede moed, positiviteit, energie, openheid, levenslust en interesse het nieuwe jaar in. Een jaar waarin ik wederom veel hoop te leren, misschien nog meer nieuwe mensen ontmoet of dingen ontdek die ik leuk vind. Een jaar waarin ik hoop weer veel van de natuur te mogen zien en van mijn huisdieren en het gezelschap van mensen die me dierbaar zijn te mogen genieten.

Ook hoop ik natuurlijk dat ik voldoende energie en inspiratie zal mogen ontvangen om mijn blog ook in 2016 lekker actief te houden en leuke en inspirerende artikelen te blijven schrijven. En jou hoop ik uiteraard ook terug te zien in het nieuwe jaar. Deal?

Maak er wat van!