Alweer een week voorbij, voor je het weet zijn er alweer 52 voorbij. :-) Laten we daar nog maar even niet aan denken, ik ben net zo blij dat de feestdagen inmiddels weer achter de rug zijn. Van afgelopen week heb ik niet veel foto’s, maar ik ben wel druk geweest met creatieve projectjes! Zo ben ik bezig geweest met handletteren, veranderde ik wat dingetjes aan m’n blog en natuurlijk vierde ik mijn verjaardag!

maandag 11 januari

Een superdrukke dag! Bezig geweest met voorbereidingen voor m’n verjaardag: Schoonmaken, hapjes maken, boodschappen doen etc. Ik haalde bij Gusto een extra pak koffie, maakte gekruide gehakthapjes op de grill en bereidde een speciale mix voor m’n pumpkin spice latte, zodat ik die niet voor elke kop koffie apart hoef te maken. ‘s Avonds maakte ik nog wat handletterwerkjes, uiteraard onder het genot van een lekkere bak koffie!

dinsdag 12 januari

De lettering maakte ik maandagavond al, maar ik zette ‘m dinsdag pas po de foto. Mijn favoriete eettentje bestond tegelijkertijd met mijn verjaardag één jaar en ik vond het leuk om daar iets mee te doen. Ik heb het logo nagetekend en het is praktisch een exacte kopie geworden! Verder vierde ik natuurlijk mijn verjaardag, waarover je hier en hier kan lezen.

woensdag 13 januari

Niet echt veel bijzonders gedaan, een halfslachtig rondje met Bas en dat was het wel zo’n beetje. Ik was behoorlijk moe na twee dagen rennen en vliegen, dus had wel even wat rust verdiend. De foto van Bas vind ik erg leuk geworden omdat je hem gespiegeld in het water op de straat ziet. De bomenfoto vind ik ook wel wat hebben.

donderdag 14 januari

Een mooie koop gedaan bij V&D, een rvs cacaostrooier voor € 3! Ik heb er al één, maar dat is van een soort blik en ik vind de sluiting niet echt prettig. Ik had er bij Gusto één gezien die erg veel op deze leek en ik twijfelde of ik die zou kopen. Deze is groter en ook nog eens goedkoper! Eigenlijk heb ik het aan Bas te danken, want die wilde uit alle macht de roltrappen op.

Verder een foto van mijn Uggs, die ik inmiddels al heb ingewijd en ze lopen zó lekker! Ik maakte ook een handlettering die in een tekening is verwerkt. De kat van m’n moeder heet Missy, voor je je afvraagt of ik misschien de naam van één van m’n eigen katten verkeerd heb geschreven.

zaterdag 16 januari

Veel aan m’n blog gewerkt. Zoals je misschien al is opgevallen, zijn er wat dingetjes veranderd. Morgen meer! Daarnaast ben ik ook bezig geweest met handletteren, dit keer heb ik me toegelegd op het oefenen van brushlettering. Verder maakte ik onderstaande foto.

zondag 17 januari

Een prachtige winterse dag, maar echt veel buiten geweest ben ik niet. Ik voelde me een beetje hangerig en moe, dus lekker binnen blijven en een niet al te lang rondje met Bas. Ik zag wel kans om de foto van de Lingehaven te maken waar iets wat op sneeuw leek op lag. Thuis maakte ik een compositie van een lekkere cappuccino met een brushlettering.

Kun jij het nog een beetje warm houden met deze winterse temperaturen?