Alweer een week voorbij, voor je ‘t weet zijn er alweer 52 voorbij. ūüôā Laten we daar nog maar even niet aan denken, ik ben net zo blij dat de feestdagen inmiddels weer achter de rug zijn. Van de afgelopen week heb ik niet echt veel foto’s, maar ik ben wel druk bezig geweest met voornamelijk creatieve projectjes! Zo ben ik bezig geweest met handletteren, veranderde ik wat dingetjes aan m’n blog en natuurlijk vierde ik mijn verjaardag!

maandag 11 januari

Een superdrukke¬†dag! Bezig geweest met voorbereidingen voor m’n verjaardag: Schoonmaken, hapjes maken, boodschappen doen etc. Ik haalde bij Gusto een extra pak koffie, maakte¬†gekruide gehakthapjes op de grill en bereidde een speciale mix voor m’n pumpkin spice latte, zodat ik die niet voor elke kop koffie apart hoef te maken.¬†‘s Avonds maakte ik nog wat handletter-werkjes, uiteraard onder het genot van een lekkere bak¬†koffie!

dinsdag 12 januari

De lettering maakte ik maandagavond al, maar ik zette ‘m dinsdag pas po de foto. Mijn favoriete eettentje bestond tegelijkertijd met mijn verjaardag √©√©n jaar en ik vond ‘t¬†leuk om daar iets mee te doen. Ik heb het logo nagetekend en het is praktisch¬†een exacte kopie geworden! Verder vierde ik natuurlijk mijn verjaardag, waarover je hier en hier¬†kan¬†lezen.

woensdag 13 januari

Niet echt veel bijzonders gedaan, een halfslachtig rondje met Bas en dat was het wel zo’n beetje. Ik was behoorlijk moe na twee dagen rennen en vliegen, dus had wel even wat rust verdiend. De foto van Bas vind ik erg leuk geworden omdat je hem gespiegeld in het water op de straat ziet. De bomen-foto vind ik ook wel wat hebben.

donderdag 14 januari

Een mooie koop gedaan bij V&D, een RVS cacaostrooier voor ‚ā¨3! Ik heb er al √©√©n, maar dat is van een soort blik en ik vind de sluiting niet echt prettig. Ik had er bij Gusto √©√©n gezien die erg veel op deze leek en ik twijfelde of ik die zou kopen. Deze is groter en ook nog eens goedkoper! Eigenlijk heb ik het aan Bas te danken, want die wilde uit alle macht de roltrappen op.

Verder een foto van mijn Uggs, die ik inmiddels al heb ingewijd en ze lopen z√≥ lekker! Ik maakte ook een handlettering die in een tekening is verwerkt. De kat van m’n moeder heet Missy, voor je je afvraagt of ik misschien de naam van √©√©n van m’n eigen katten verkeerd heb geschreven.

zaterdag 16 januari

Veel aan m’n blog gewerkt. Zoals je misschien al is opgevallen, zijn er wat dingetjes veranderd. Morgen meer hierover! Daarnaast ben¬†ik ook bezig geweest met handletteren, dit keer heb ik me toegelegd op het oefenen van brush-lettering. Verder maakte ik onderstaande foto.

zondag 17 januari

Een prachtige winterse dag, maar echt veel buiten geweest ben ik niet. Ik voelde me een beetje hangerig en moe, dus lekker binnen blijven en een niet al te lang rondje met Bas. Ik zag wel kans om de foto van de Lingehaven te maken waar iets wat op sneeuw leek op lag. Thuis maakte ik een compositie van een lekkere cappuccino met een brushlettering.

Kun jij het nog een beetje warm houden met deze winterse temperaturen?