Vandaag lijkt tot nu toe een saaie grijze zondag te zijn, dus een beter excuus om maar eens vroeg aan de slag te gaan met bloggen heb ik niet. :-) Mijn afgelopen week stond voor een heel groot deel in het teken van handletteren en daar heb ik dan ook de meeste foto’s van. Vind je dat niet leuk? Gauw skippen dan! Vind je het wél leuk? Vooral door blijven lezen en kijken! :-)

maandag 18 januari

M’n vader kwam langs en bracht bloemen voor me mee. De kleur is zo fel, dat het lastig is om dat vast te leggen. Verder maakte ik lekkere koffie en ging verder met brush-lettering oefenen, waar ik nog maar kortgeleden mee ben begonnen.

Ondanks dat je sneller met iets klaar bent dan met gewoon letteren, vind ik ‘t wel moeilijker. Het is een vorm van kalligrafie en je moet ‘t er dus in één keer goed op zetten. De naam Julita is wel met ‘gewone’ handlettering gedaan.

dinsdag 19 januari

Een middag bij oma geweest en tijdens een wandelingetje dit anti-vorstscherm met tekst op een auto gezien. Grappig. De make-up loze selfie zag je hier ook al voorbij komen (verder valt er niet veel over te vertellen) en ‘s avonds had ik zin om pannenkoeken te bakken. Altijd lekker!

donderdag 21 januari

Alweer aan het letteren, what’s new? Mijn vader was jarig en behalve dat ik mijn curves aan het oefenen ben geweest, maakte ik voor hem deze handlettering.

vrijdag 22 januari

Genieten van mijn favoriete Seattle Latte ijskoffie van Starbucks en weer letteren.

zaterdag 23 januari

Van het geld wat ik voor m’n verjaardag kreeg, een paar nieuwe brushpennen besteld. Ik had er al twee, maar één is niet zo goed meer en de ander kan ik niet echt dunne lijnen mee trekken. Ik ben op internet eens filmpjes gaan kijken en reviews gaan lezen en dat in combinatie met mijn eigen wensen en voorkeuren, heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk een keuze kon maken.

De roze is inmiddels mijn ultieme favoriet. Het is een limited edition van de Pocket Brush pen van Pentel en hij is navulbaar! Ondanks dat ik normaal niet van roze houd, vind ik deze kleur wel erg mooi. De brushmarker van Posca stond al langere tijd op mijn verlanglijstje en de andere twee zijn ook van Pentel. De onderste had ik al in diverse kleuren, maar nog geen zwarte.

Tot slot een foto van mijn nieuwe broek die inmiddels helaas al in de vuilnisbak ligt: Ik vind ‘m zo leuk, maar zulke slechte kwaliteit! Ik had ‘m bij WIsh besteld en dat was dus geen succes! Tot slot een onderweg-foto die ik maakte tijdens een fietstochtje met Martin. We reden over Hoornaar, Hoogblokland en Arkel. Totaal goed voor een kleine 30 kilometer, dus nog heel beschaafd.

Hoe was jouw week?