Aloha. Hier een berichtje vanaf de ziekenboeg. Het is woensdag en de griep heeft me inmiddels anderhalve week in zijn greep, maar wat doe je eraan? Ik klink nu overigens wel zo vrolijk, maar de waarheid is dat ik rillerig en duizelig achter de computer zit en moeite heb met het lezen van de tekst die ik opschrijf. Maar soms moet je ergens wat voor over hebben.

Vandaag dus geen lange blogpost want dat lukt me gewoon niet, ik wilde alleen de stand van zaken doorgeven en een nieuwe creatie laten zien die ik gisteren heb gemaakt. ‘s Avonds gaat het beste van de hele dag, met name wanneer het zo ongeveer tijd is om te gaan slapen. :-)

Ik heb gister ook weer wat geoefend met kalligrafie / brush lettering en ook met behulp van een worksheet die ik van internet had gedownload. En grappig genoeg merk ik dan dat het echt weer beter gaat, dat de lijnen en bochten vloeiender worden en dat het verdelen van de druk op de pen op de juiste plekken me ook steeds beter af gaat. Het is een beetje alsof ik opnieuw in de eerste klas van de lagere school zit en moet leren schrijven. :-)

De tekst die ik gekozen heb om te schrijven vind ik ook toepasselijk: Brighten your day. Ongeacht hoe of wat. Maak er wat van! Het hoeft heus niet altijd een feest met veel slingers en ballonnen te worden, maar zorg ervoor dat je van elke dag iets fijns hebt om aan terug te denken. Het fijne van vandaag waar ik me nu alvast op verheug, is om binnen nu en vijf minuten op de bank te landen, met een warm dekentje, een kop gloeiend hete thee en mijn lieve huisdieren. :-)

160209-lettering-brighten