Zoals je misschien wel gemerkt hebt, is het bloggen op het moment vrij rommelig. Dan weer sla ik één of twee dagen over en dan weer verschijnt er opeens midden op de dag toch nog een artikel. Niet dat ik me daar schuldig over voel of zou moeten voelen, maar een klein deel van mij wil dan toch even een hoe of wat laten weten. That’s just me.

Ik ben al sinds maandag ziek. Of nou ja, eigenlijk ben ik vandaag pas voor het eerst écht ziek, want als je ziek bent, loop je niet nog gemiddeld vijf kilometer per dag en zit je niet voor je lol anderhalf uur bij de kapper. Ik was (en ben) flink verkouden en wat lamlendig, maar net niet genoeg om de hele dag op bed te blijven liggen, dus bleef ik gewoon maar doorgaan met van alles.

quote-tea-solves

En je raadt vast al waar dat naartoe ging, in combinatie met doorwaakte nachten door vervelende hoestbuien: Dat ik nu dus wél kan zeggen dat ik echt ziek ben, net als de rest van Nederland. Veel bank-hangen dus, samen met mijn onmisbare duo Netflix en iPad en een stuk of drie huisdieren op schoot. Slapen, hoestdrankjes, liters thee met honing en zo nu en dan een klein hapje. Ik voel me beroerd, klink als een tachtigjarige en loop als een dronkenlap, maar ach, het kan altijd erger!

Dus nadat het gister warme truiendag was, is vandaag dekentjesdag. Althans, voor mij.

Ben jij ook al geveld (geweest) door griep of verkoudheid?