Vandaag even een korte post, omdat ik me nog steeds niet echt fit voel en vannacht ook maar een paar uur heb kunnen slapen omdat ik veel last van kriebelhoest had en mijn geweldige Daro capsules helaas op bleken te zijn (vanmorgen nieuwe gehaald).

Ik ben zoals je weet de laatste maanden veel met handlettering bezig, maar op mijn blog besteed ik daar gek genoeg eigenlijk niet echt apart aandacht aan. Mijn nieuwe creaties komen voorbij in de Weekly Snaps met een korte omschrijving en that’s it, dat moet anders! Ik zal niet zeggen dat je ze vanaf nu nooit meer in de Weekly Snaps zult zien staan, maar omdat ik deze herontdekte hobby toch steeds leuker ga vinden, verdient dat ook wel wat meer aandacht!

Handlettering met Crayola stiften

Vandaag laat ik je mijn laatste creatie zien, die ik gisteravond heb gemaakt. Waar ik ooit begon met een setje van 4 of 5 Sakura Micron pennen, heb ik inmiddels een etui met ruim 40 pennen en stiften in mijn bezit. Zo heb ik het brushletteren (weer een heel andere techniek die eigenlijk niet vergelijkbaar is met ‘gewoon’ handletteren) onlangs ook helemaal ontdekt en ben ik me daar ook op aan het toeleggen.

Ik vind het leuk om met verschillende materialen te werken, nieuwe technieken te ontdekken en mezelf op die manier steeds verder te ontwikkelen. Ik merk dat ik aan het toewerken ben naar een eigen stijl en sowieso leer ik elke keer weer iets nieuws, met dank aan Instagram en YouTube. ik heb sowieso in tijden niet zoveel YouTube video’s gezien!