Vandaag is het grijs regenachtig, zondag en ook 14 februari, de dag van de liefde! Ondanks dat ik inmiddels al ruim 11 jaar single ben, heb ik Valentijnsdag nooit naar gevonden. Ik vind het altijd leuk om bij de Valentijnsspulletjes te kijken en dit jaar lag het natuurlijk voor de hand om iets met handlettering te doen.

Ik maakte een kaart waar veel tijd en werk in zit en die ik niet eens verstuurd heb of ga versturen. Ergens misschien zonde, maar nu kan ik hem tenminste zelf bewaren! Ik postte onderstaande foto op social media met de tekst dat ik hem in gedachten verstuurde. Want ja, er is nog altijd iemand die ik geweldig vind (ook al zijn er genoeg momenten dat ik hem met plezier achter het behang zou willen plakken), maar een kaart sturen is gewoon out of options.

160214-lettering-valentijn

Of ik dat erg vind? Hallo, wat denk je zelf. Ik ben achter al die lage stoere chick en onafhankelijke selfmade woman stiekem wel een beetje romantisch, maar ik ben ook realistisch en ik kan daar dus echt niet van wakker liggen. Ik heb wel belangrijkere dingen aan m’n hoofd. 🙂

In elk geval is de kaart bij deze ook een beetje voor jou en natuurlijk kan ik het niet laten om te zeggen dat je elke dag kunt laten merken dat je van je dierbaren houdt. Daar hoeft het geen dag met een gouden (of een rood) randje voor te zijn!

Voor iemand die zogenaamd niets aan Valentijnsdag doet, ben ik overigens toch wel een beetje door de mand gevallen. Niet alleen heb ik dus deze kaart gemaakt, ook brouwde ik een speciale koffie die ik de “Nutty Chocolatte” doopte en draag ik mijn rode jurkje en rode lipstick. 🙂

160214-latte-macchiato_text

Doe jij iets aan de internationale dag van de liefde?