Zoals je weet, ben ik de laatste tijd ontzettend veel met handletteren bezig. Ik vind het heerlijk om mee bezig te zijn en mijn verjaardagsgeld is inmiddels aardig op gegaan aan allerlei art-supplies om verschillende technieken mee te doen. Ik ontdek steeds weer wat nieuws en het lijkt wel alsof ik er elke dag meer plezier in krijg.

Ik vind het ook superleuk om dingen voor andere mensen te tekenen en te merken dat ze super enthousiast zijn over mijn creaties. Als zelfs een stel mannen helemaal lyrisch zijn over iets wat in elk geval in Nederland over het algemeen toch een beetje een vrouwending schijnt te zijn, dan doe ik blijkbaar toch iets goed!

Anyways. Ik wilde op mijn blog ook graag wat meer aandacht aan handletteren wijden. Ik weet alleen nog niet helemaal op wat voor manier. Ik vind mezelf nog niet goed genoeg om anderen te leren hoe ze moeten letteren, maar om alleen af en toe wat creaties te laten zien, vind ik wat saai. Misschien dat het ook leuk is om mijn art-supplies eens te laten zien en met wat voor materialen ik wat voor techniek doe.

Aangezien er volgens mij niet echt een Nederlandse blog is waar echt veel over handletteren te vinden is, zou dit zomaar eens mijn ‘dingetje’ kunnen worden. Niet dat EstrellaWeb opeens in een handlettering-blog zal veranderen, ik hou immers nog altijd van afwisseling, maar ik wil het wel meer onder de aandacht gaan brengen.

Vandaag laat ik je in elk geval wat creaties zien die ik de afgelopen week heb gemaakt. Wil je meer zien? Volg me dan op Instagram, daar post ik ook regelmatig nieuwe handletter-werkjes.