Ik liet me onlangs al ontvallen dat het zeg maar gerust behoorlijk lang geleden was, dat ik een maandoverzichtje schreef, terwijl ik het juist zulke leuke artikelen vind om te maken, maar omdat ze maar eens in de maand terugkomen, vergeet je ze ook makkelijker. Ik wel althans. De laatste dateert van oktober 2015, dus wordt het weleens tijd voor een nieuwe…

Gedragen

Ondanks dat we niet echt een koude winter hebben gehad (wat niet is, kan nog komen, het is pas februari tenslotte), heb ik mijn collectie sweaters met liefde gedragen. Eigenlijk droeg ik ze zelfs nog vaker dan gewone gebreide truien. Waarschijnlijk vanwege de leuke printjes.

Verder heb ik mezelf praktisch gedwongen om eens wat vaker rokjes en jurkjes te dragen, wat ik momenteel niet gemakkelijk vind, omdat ik me onzekerder over mijn uiterlijk voel dan ooit. Ik kan niet wachten tot ik weer lekker aan de bak kan met fietsen en kan stoppen met de medicijnen die ervoor zorgen dat ik zeker vijf kilo ben aangekomen, zonder dat ik me te buiten ben gegaan aan veel te veel of veel te ongezond eten.

Vandaag draag overigens ik een zwarte leatherlook bikerbroek (met van die ribbels op de knieën) met een gebroken wit lange mouwen shirt een grote A van leatherlook op de voorkant en zwart leren Nike sneakers met witte zool aan m’n voeten.

Gegeten

Omdat ik bijna twee weken ziek ben geweest en mijn eet/slaap ritme sowieso nogal onregelmatig is op het moment, eet ik eigenlijk te weinig. Koken heb ik voor het laatst zo’n drie weken gedaan (ja echt) en ik eet dus eigenlijk voornamelijk brood, fruit en soep en soms een lekker hapje bij Istanbul. Ik moet nodig weer eens achter de pannen gaan staan, want verse groenten zijn juist zo lekker (en gezond) en eigenlijk is koken helemaal niet zoveel werk.

Gedaan

Nou eh, wat dacht je van op de bank liggen en ziek zijn? Oké, ook nog wel andere dingen. Ik ben ook nog wel een beetje nuttig bezig geweest. Zo ben ik de laatste dagen volop bezig met zowel mijn vrienden van de ijssalon en Eetcafé Istanbul helpen met wat dingetjes.

De ijssalon gaat over een kleine twee weken weer open en dan moeten de menukaarten en dat soort dingen foutloos en op orde zijn en Istanbul stond nog een beetje in de kinderschoenen wat betreft social media en daar help ik mee. Sterker nog: Ik ben inmiddels beheerder geworden van hun Facebookpagina en Instagram account. allemaal even volgen dus!

Verder ben ik ook ontzettend veel aan het handletteren geweest en is mijn collectie art supplies intussen ook aardig gegroeid. Op sommige dagen maak ik wel twee of drie dingen en ik ontleen er zoveel plezier aan om daarmee bezig te zijn!

160219-lettering-pretty-face

Gelezen

Geen flikker, of het moeten wat foldertjes en de nieuwe H&M catalogus zijn geweest. Verder echt niks. Geen tijdschriften, geen boeken, zelfs geen artikelen op andere blogs. Ik kan er momenteel gewoon de tijd of de rust niet voor vinden. Of gun mezelf die niet, dat klopt beter eigenlijk.

Gekocht

Pennen, pennen en nog eens pennen! Ik laat binnenkort in een artikel zien welke tools ik gebruik voor mijn handletter-hobby en mijn collectie is inmiddels aanzienlijk. Sommige vrouwen zijn trots op hun make-up stash, ik ben enorm trots op mijn pennencollectie!

Verder kocht ik een ladekastje voor in de badkamer van Curver Style. Best duur voor mijn doen, maar de zwaar verroeste trolley die er sinds jaar en dag stond, was echt al geruime tijd aan vervanging toe en heb ik volgens mij zo’n 15 jaar in gebruik gehad. Dan mag het wel een keer!

Gewenst

Something I’d never tell, ha! Zonder gekkigheid heb ik volgens mij niet echt speciale wensen op het moment. Ik zit psychisch lekker in m’n vel, er zijn allerlei leuke projecten waar ik met veel liefde en plezier aan werk of aan ga werken (binnenkort nog een supertof nieuwtje!) en we zitten aan de goede kant van ‘t jaar (langer licht en richting het voorjaar), wat me altijd erg blij stemt.

Geluisterd

Muziek en de bron waarnaar ik luister, komt bij mij in fases. Zo heb ik een tijd lang de ene na de andere playlist op Spotify geluisterd en onlangs heb ik één van mijn favoriete radiostations: Joy FM uit Istanbul weer herontdekt. Lekkere muziek, gouwe ouwe die ik veel te lang niet gehoord heb of bijzondere versies/covers van bekende nummers. Erg goed naar te luisteren! Overigens vind ik dit nummer bijzonder mooi!

Gekeken

Toen ik ziek was, heb ik behoorlijk wat films gekeken op de iPad. Sommigen vond ik erg goed, anderen vond ik waardeloos. Eén van de films die me is bijgebleven, is The Vow. Een verhaal over een vrouw die na een ernstig auto-ongeluk in coma raakt en vervolgens haar herinneringen van de laatste vijf jaar kwijt blijkt te zijn. Ze herkent haar man niet meer en hij moet zijn uiterste best doen om haar opnieuw voor zich te winnen. Een mooi liefdesverhaal.

Geliefd

Mona wolkentoetjes hopjes ♡ handletteren! ♡ in één week tijd van 2 verschillende mensen horen dat ze mij inspirerend vinden ♡ Starbucks ijskoffie ♡ zijn stem ♡ mooie liedjes ontdekken ♡ in een creative flow zitten ♡ biber dolma ♡ Uggs ♡ Garnier Loving Blends ♡ m’n Tweezerman