Volgens mij de tweede keer dat de Weekly Snaps op maandag verschijnt, maar nood breekt wet. Ik ben nog steeds ziek en aangezien ik me ‘s avonds vaak dan nog wel een beetje redelijk voel, ben ik gisteravond, maar aan het schrijven geslagen. Ik heb niet al te veel foto’s van de afgelopen week. Gelukkig zou ik haast zeggen, want echt veel fut om te bloggen heb ik ook niet. :-)

dinsdag 2 februari

Eigenlijk begon de ellende vorige week al, met een hoestje en keelpijn. Desondanks ben ik tot en met zaterdag vooral verkouden geweest en voelde ik me allesbehalve fit, maar ook niet ziek.

Micky en Bas speelden met de iPad en ‘s avonds heb ik een aardig stuk gelopen met Bas, ook omdat de lucht prachtige kleuren had en ik foto’s wilde maken. Thuis maakte ik één van mijn favoriete gerechten, zuurkool ovenschotel met banaan. heerlijk!

woensdag 3 & donderdag 4 februari

Ik bracht veel tijd op de bank door, maar deed tussendoor ook wat boodschapjes en schafte na lang dubben een Tweezerman pincet aan. Ze zijn behoorlijk duur en dat was wat me al die tijd tegenhield, maar dat ik voor de zoveelste keer zat te prutsen met het pincet wat ik had, besloot ik overstag te gaan. Het werkt echt super!

Verder herontdekte ik mijn kalligrafieset van Rotring, die ik al minstens 20 jaar in de kast heb liggen. Voor de grap eens opgezocht en hij blijkt nog steeds te koop te zijn, voor het lullige bedrag van € 41,95! Tot slot een lettering met waterverf. Hij is niet perfect, maar ik vind het kleurverloop grappig en dat het lijkt alsof het gemaakt is van koffie. Daarbij past het wel dat ie niet perfect is.

vrijdag 5 & zaterdag 6 februari

Micky lag praktisch bovenop Bas te slapen, wat er schattig uitzag, ik maakte een nieuwe lettering met een uitspraak die ik de dag ervoor had gehoord en stak ‘s middags met de veerpont de rivier over om mijn wenkbrauwen en wimpers weer te laten verven bij de salon van m’n achternichtje.

De combinatie iPad en Netflix werd onmisbaar tijdens m’n ziekenboeg dagen en ik deed opnieuw een poging tot handletteren, maar omdat ik nog slechter zag dan anders en trilhanden had, werd ie wat minder strak dan ik graag had gezien.