Schreef ik toch echt 2015 in plaats van 2016. Gelukkig had ik het nog snel genoeg door om het te corrigeren, want het is inmiddels toch echt al ruim anderhalve maand 2016. Ik heb niet al te veel foto’s van de afgelopen week, omdat ik tot een dag of twee geleden nog ziek was en weinig anders deed dan op de bank hangen liggen en films kijken op m’n iPad. Kijk je mee?

maandag 8 februari

Bank hangen en veel films kijken. Dat was mijn maandag. De beesten hielden me maar al te graag gezelschap. Wat zeg ik? Als ik even van de bank was en weer terug liep, stonden ze er gelijk bij om zich te verdringen om op schoot te kunnen. Het is denk ik voornamelijk uit eigenbelang dus dat ze bij me lagen, maar toch ook wel knus!

Schatje Bas

dinsdag 9 februari

Wat is Bas toch een schatje! Vervolgens een foto van mijn Uggs, waar ik ontzettend gek op ben. Ze lopen zó lekker! ‘s Avonds printte ik een brushlettering worksheet, waar ik mee aan de gang ging. Heel eenvoudige oefeningen, maar ik merkte direct verbetering! Tot slot een ‘schilderij’ wat een probeersel was met waterverf. Ik kan er niks van, maar het is leuk om te doen.

woensdag 10 februari

En nog een foto van Bas, gewoon omdat het zo’n mooi en lief hondje is. Ernaast een foto van een column uit een Metro die ik een tijdje geleden op het station had meegenomen. Ik vond het een goede tekst, dus wilde het even delen.

vrijdag 12 februari

Het was mooi weer, dus voorzichtig een wat langer rondje gelopen met Bas en onderweg de foto van de Grote Toren gemaakt. Ik heb al behoorlijk wat foto’s van deze karakteristieke scheve toren, maar ik vind dit ook wel weer een juweeltje! Ernaast drie handgemaakte kaartjes. De kaart met don’t worry be happy heb ik aan m’n moeder gestuurd. De andere twee liggen hier nog.

zaterdag 13 februari

Oma heeft haar heup gebroken en moest geopereerd worden. Een operatie die niet zonder risico was. Gelukkig is het goed gegaan. Zaterdag gingen we bij haar kijken in het ziekenhuis in Den Bosch en ik maakte het kaartje op de eerste foto.

Ook maakte ik op verzoek een Valentijnskaartje voor iemand en zette ik in het ziekenhuis de mooie rode tulpen op de foto. Na het bezoekje aan oma, aten we cheesecake en ‘s avonds lag ik helaas veel te laat in mijn bedje.

Hoe was jouw week?