Well hello! Vermaak je je een beetje op deze regenachtige zondag? Zo niet, heb ik wat leesvoer. De afgelopen week heb ik weinig foto’s gemaakt, desondanks heb ik een prima week gehad. Wederom veel bezig met handletteren, mijn make-up eens uitgezocht, de mappen met graphics op mijn pc eveneens aan een nader onderzoek onderworpen en opnieuw ingedeeld en uitgedund en nog het één en ander.

maandag 15 februari

Op Valentijnsdag had ik sinds heel lang weer eens rode lipstick gedragen en omdat ik dat toch wel leuk vond staan, deed ik die de volgende dag ook weer op. Verder een zonsondergang foto.

dinsdag 16 februari

Wat een mooie dag was het! Genoten van het zonnetje en een strakblauwe lucht. Ik heb weinig nodig om gelukkig van te worden. Het water was zo glad als een spiegel en dat levert vaak mooie foto’s op, zo ook deze twee (en nog een aantal andere die ik maakte). De eerste foto deelde ik op Twitter en is volgens mij iets van tien keer geretweet. Ik vind hem zelf dan ook bijzonder mooi.

woensdag 17 februari

Na weken wachten kwam eindelijk de op AliExpress bestelde pennenrol, wat een aanwinst voor nog geen € 10! Officieel is zoiets bedoeld voor potloden of penselen, maar mijn pennen passen er ook prima in. Tot slot maakte ik de onderste foto tijdens een avondwandeling met Bas.

donderdag 18 februari

Ik kocht een nieuw kastje voor in mijn badkamer. Heel mooi en ook schoner, doordat de lades afgesloten zijn. Omdat ik toch bezig was met alle spullen inruimen, heb ik mijn make-up collectie eens uitgezocht en uitgedund. Ik bleek toch meer te hebben dan ik dacht! Verder wederom een selfie in romantische stijl en een foto van mijn pennen. I just love them!

Donderdagavond heb ik bij Istanbul gezeten. Zoals ik in dit artikel liet weten, ben ik vanaf nu (mede)beheerder van hun social media accounts (Facebook en Instagram) en omdat ik niet van half werk houd, wilde ik mijn ideeën laten weten en afspreken hoe we het gaan doen.

zaterdag 20 februari

Van vrijdag geen foto’s en van zaterdag is het een wonder dat ik überhaupt foto’s heb, aangezien ik het grootste deel van de dag geslapen heb. Blijkbaar had ik het nodig. Ik lag met mijn beestjes op de bank en maakte ‘s avonds een ‘nutty chocolatte’ volgens eigen recept. Nieuw pak koffie, melkschuim perfect op temperatuur en mijn speciale ingrediënten. Genieten!

zondag 21 februari

Van vandaag maar één foto. Ik was laat uit bed (ik sliep pas rond vijf uur) en zat om één uur pas aan mijn ontbijt. Verder ben ik lekker aan ‘t pinnen geweest op Pinterest, een klein rondje met Bas en straks ga ik nog wat foto’s bewerken en daarna bank-hangen en m’n Instagram checken. Oftewel de ultieme lazy sunday.

160221-ontbijt