Sommige dingen duren mij nu eenmaal wat langer. Zo won ik ergens halverwege november een handgemaakte ketting op de blog van Amanda en vanaf het moment ik de ketting ontving, kort voor de feestdagen, zat het al in de planning om hierover iets te schrijven op m’n blog. Maar ik vergat steeds foto’s te maken, had andere bezigheden. Enfin, het kwam er niet van, tot nu dan. :-)

Ik doe eigenlijk vrijwel nooit mee met winacties, maar toen ik op de eerder genoemde blog een superleuke gepersonaliseerde ketting voorbij zag komen die je kon winnen. Ik waagde toch maar eens een gokje en tot mijn verbazing won ik nog ook!

160311-ketting-01

Het is een zilverkleurige ketting met een soort munt met een ring die daar bovenop ligt. Ik kon voor zowel de ring als op het rondje een inscriptie kiezen en koos voor een rand met sterretjes en het woord ‘Imagine’. Een mooie combinatie, die echt bij mij past en een iets minder cliché woord dan bijvoorbeeld love, infinity of een naam.

Gertude maakt overigens nog meer dan kettingen alleen, wat allemaal, kun je op haar Facebook-pagina zien. Het grappige van deze gepersonaliseerde kettingen vind ik dat je het op heel veel verschillende stijlen kunt aanpassen. Maar zoals je weet hou ik van een wat stoerdere stijl en doen ze schreef dat ze ook sterretjes in de ring kon zetten, moest ik dat natuurlijk hebben. :-)

Ik vind de ketting erg mooi geworden en wil zowel Amanda van Mindandbeauty.nl en natuurlijk ook Gertrude die de ketting gemaakt heeft, nogmaals hartelijk bedanken voor dit mooie sieraad!

Wat vind jij van mijn ketting?