Ik had me nog zo voorgenomen om dit artikel eindelijk weer eens old fashioned op zondag te publiceren, maar op de één of andere manier lijkt dat steeds niet te lukken. Gister ben ik het grootste deel van de dag van huis geweest en gister heb ik bijna de hele dag geslapen, dus dan ‘s avonds maar aan de slag. 🙂

Het Paasweekend zit er inmiddels weer op en ik ben nog niet weggewaaid. 🙂 Ik ben zondag bij m’n moeder geweest, beetje bijkletsen, lekker eten, wandelen met Bas. Verder heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan.

De traditionele paasmarkt op tweede paasdag was afgelast vanwege het opgegeven slechte weer en ik ben sowieso niet echt veel buiten geweest. Nu in elk geval eerst een terugblik op de afgelopen week!

maandag 21 maart

Weinig foto’s, wel best veel gedaan. De foto van de gezellige fietsmand maakte ik ‘s morgens en vervolgens ben ik onverwachts eten aan het bezorgen geweest voor Istanbul. Ik had dat nog nooit gedaan en heb me flink uit kunnen leven met hard fietsen. Ondanks dat het soms best stressen was, vond ik het leuk om een keer te doen. Omdat er op dat moment geen personeel aanwezig was om bestellingen weg te brengen, bood ik mijn hulp aan.

dinsdag 22 maart

Dinsdag weer een rondje gewandeld en vervolgens met Bas aan het klussen. Al was dat een groot woord voor met een breekmesje een stuk vinyl doormidden snijden, maar Bas moest er met zijn neus bovenop om te kijken of het wel goed ging. 🙂 Verder kocht ik een nieuwe melkopschuimer omdat de vorige gesneuveld was en die moest natuurlijk gelijk getest!

 

woensdag 23 maart

V&D opende voor het laatst de deuren voor een restantenuitverkoop. Ik heb in al die jaren dat ie hier zat, nooit zoveel mensen binnen gezien. Ik ben ook gaan kijken omdat ik graag nog wat van die fijne boekjes wilde voor m’n handletterhobby, maar heb daar een uur voor in de rij gestaan. Verder niet veel bijzonders gedaan. Bas en Micky genoten van het zonnetje, ik oefende op mijn latte art en ‘s avonds at ik een gezonde hap bij Istanbul.

donderdag 24 & vrijdag 25 maart

Achter de naaimachine om iets te maken wat los was gegaan en ‘s avonds mijn vinger verwond aan de bevestiging van het koffertje op mijn fiets. Vrijdag maakte ik de foto van de Hoogstraat.

zaterdag 26 maart

Een mooi roosje wat ik de week ervoor al van m’n moeder had gekregen als felicitatie voor mijn baantje bij de krant. Ik was vergeten ‘m eerder op de foto te zetten. Ernaast gezellig gekleurde tulpen, al zijn die wel nep. Ik vond ze bij Kruidvat en ze zijn erg leuk om andere voorwerpen mee te fotograferen. Of zo natuurlijk!

zondag 27 maart

Bij m’n moeder geweest tijdens Eerste Paasdag. Gezellig. Gewandeld met Bas, die ook mee was en heerlijk gegeten. Ik maakte ook de nodige foto’s. Was een fijne dag!

Hoe was jouw paasweekend?