Het bloggen gaat niet heel geweldig de laatste tijd. Twee of hooguit drie posts per week, en dan heb je het wel gehad. De tijd dat ik me daar enorm druk over maakte, heb ik blijkbaar definitief achter me gelaten, want ondanks een licht (en makkelijk te negeren) schuldgevoel, is het gevoel wat overheerst toch “Laat maar lekker gaan, dat komt wel weer.” En dat is denk ik wel goed.

Vandaag wil ik mijn eerste twee in AD Rivierenland gepubliceerde columns laten zien. Deze zijn uiteraard niet tegelijkertijd gepubliceerd, maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik vergeten was om iets met die eerste te doen. Mijn eerste column is gepubliceerd op 16 maart, de tweede staat vandaag, 2 april in de krant.

Column 16-03-2016

Column 2-4-2016

Ik heb de screenshots als galerij afbeeldingen bijgevoegd, zodat je ze kunt aanklikken om ze groter en dus beter leesbaar te bekijken. Helaas zijn de columns niet online te lezen als je geen abonnement op de digitale versie van AD Rivierenland hebt. Maar zo werkt het ook. Uiteraard heb ik de columns zelf als tekstbestand, maar ondanks dat ik de foto erbij stom vind, is het leuker om ze te laten zien zoals ze in de krant staan.

Wat vind jij van mijn schrijfsels?