Vandaag een foto die ik zelf behoorlijk mooi vind, maar dat heeft sowieso al voor 80% te maken met het onderwerp! Deze regenboogrozen worden op een speciale manier behandeld met kleurstoffen in de voeding, zodat ze deze kleuren krijgen.

Hoe dat precies werkt weet ik niet, want als je goed kijkt, zie je dat elk blaadje een aparte kleur heeft. Ik had zoiets weleens op internet gezien, maar heb altijd gedacht dat het gewoon gefotoshopt was of dat het om kunstbloemen ging. Niet dus!

Nadat m’n vader me een tijdje geleden een foto van zo’n roos liet zien, vond ik het supermooi. Tot mijn verbazing zei ie dat ie voor mij wel een bloemstuk zou bestellen met deze bloemen. Inmiddels staat er dus een enorm stuk met 41 rozen in de kleuren van de regenboog in huis. 41 omdat ik 41 jaar ben dus. 🙂

Regenboog rozen