Een maandje overgeslagen en vandaag had ik zowaar zin om een maandoverzichtje te schrijven. Je leest onder meer welke kleding ik het liefst droeg de afgelopen tijd, waar ik momenteel gek op ben en wat mijn ultiem favoriete song van dit moment is.

Gedragen

Zoals ik volgend mij elk voorjaar heel hard roep: Dat ik blij ben dat de shirts met korte mouwen weer uit de kast kunnen en de jassen binnen kunnen blijven. Ik ben gek op mijn verzameling sweaters en ik heb ook niks tegen jassen, maar buiten lopen in een t-shirtje terwijl de wind zachtjes over je armen strijkt, daar kan niks tegenop!

Momenteel draag ik trouwens een nieuwe jurk van H&M, waarover ik eigenlijk verbaasd was dat hij me überhaupt staat. Het is een zwarte jurk tot op de enkel met splitten aan de zijkant, lange mouwen en een rok die vanaf de taille licht uitloopt. Hij draagt ook heerlijk!

Gegeten

Gezond! Ik ben vastberaden om af te vallen en ondanks dat het bij mij niet zo makkelijk gaat als bij anderen omdat ik medicijnen slik die ervoor zorgen dat ik meer trek heb en vocht vasthoud en ik daarnaast ook een schildklier heb die niet goed werkt, móet ik gewoon afvallen van mezelf. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n intense afkeer voor mijn eigen lichaam heb gevoeld.

De relatie tussen mij en mijn lichaam is nooit echt goed geweest, maar is nu echt slechter dan slecht. Dus, werk aan de winkel! Zeker nadat iemand onlangs een beetje schamperend opmerkte dat het me toch niet zou lukken om af te vallen, ben ik nog veel meer gemotiveerd geraakt. Zeg mij iets wat ik niet kan, en ik kan ijzer met handen breken!

Kleurrijke smoothie

Gedaan

Best veel. Om te beginnen ben ik heel wat uren bezig geweest voor mijn vrienden van Istanbul. Zoals ik volgens mij een tijdje geleden al vertelde, heb ik sinds een maandje of anderhalf hun beide social media kanalen in beheer, maar inmiddels heb ik ook meegeholpen met de nieuwe menukaart opzetten en alles wat daarbij kwam kijken en heb ik op verzoek ook het mailverkeer onder mijn hoede genomen. Normaal gesproken geen dingen waar ik een dagtaak aan heb (ik heb ook nog een leven), maar vorige week was zeg maar gerust vrij intensief.

Verder ben ik het fietsen weer aan het oppakken, wandel ik veel (mijn daggemiddelde is aardig opgeschroefd sinds het zonnetje zich vaker laat zien) en ben ik sowieso met allerhande projectjes bezig die mijn aandacht vragen. Mensen vragen zich soms af of ik me niet verveel omdat ik geen baan heb, maar de werkelijkheid is dat ik helemaal geen tijd heb om een baan te hebben. Mijn dagen zijn altijd gevuld en niet met bank hangen en niksen!

Gelezen

Niks! De laatste keer dat ik boeken gehaald heb bij de bieb, kan goed drie maanden geleden zijn en dat is vrij uniek. Ik las toch altijd wel vaak, maar nadat ik m’n laatste boeken heb weggebracht, is het er gewoon nog niet van gekomen om nieuwe te halen. Ik ben veel bezig met andere dingen en kan dan ook de rust niet vinden om te lezen. Komt vanzelf wel weer. Straks als de zon schijnt en ik in mijn hangmatje hang met een smoothie binnen handbereik.

Gekocht

Om te beginnen dus de zwarte maxi-jurk van H&M, verder wat huishoudelijke dingetjes zoals een hoes voor de parasol die nog bij oma vandaan kwam, een kunststof opberg-box van HEMA, wat kunstbloemen om te gebruiken als props voor fotografie en nog wat andere dingen die ik me niet meer kan herinneren. Echt veel bijzonders heb ik volgens mij niet aangeschaft.

Gewenst

Het eerste wat in me opkomt is dat ik echt hoop dat het goed gaat met afbouwen van mijn antidepressiva. Ik ben er zó aan toe om daarmee te stoppen. Ik ben nu een week bezig me afbouwen en tot nu toe geen klachten. Het lijkt me een heerlijk gevoel als ik daar niet langer meer van afhankelijk ben. Ze hebben me heel goed geholpen, maar nu is het tijd om het alleen te doen. En dat kan ik. Sowieso zal het afvallen dan ook makkelijker gaan waarschijnlijk.

Geluisterd

Veel! Spotify heeft overuren gedraaid de laatste weken en ik heb het ene na het andere geweldige nummer ontdekt. Een liedje wat ik momenteel helemaal super vind is deze! De clip had van mij overigens wel wat minder gemogen. Het is alsof het in een bordeel is opgenomen, of een meer expliciete versie van een Hunkemöller commercial. Maar het nummer vind ik tof!

Gekeken

Hetzelfde antwoord als bij gelezen: Niks, of het moet gaan om naar een bepaald iemand gekeken hebben, dat heb ik meer dan genoeg gedaan. Maar de tv is amper aan geweest. Ik heb er gewoon meestal geen erg in en ben met andere dingen bezig. Het klinkt misschien stom, maar gewoon op de bank zitten en naar de tv kijken, vind ik vaak een beetje zonde van mijn tijd. Dat is ook de reden dat ik vind dat films eigenlijk maximaal een uur zouden moeten duren. :-)

Geliefd

smoothies ♡ mooi weer ♡ mijn familie ♡ nieuwe voorraad handletter-boekjes ♡ groene olijven ♡ creatief bezig zijn ♡ chokers ♡ spullen die van oma zijn geweest in mijn huis ♡ aardbeien ♡ een nieuw wandelgebied ontdekken ♡ HDR foto’s maken ♡ m’n nieuwe printer (de oude was kapot) ♡ nieuwe muziek ontdekken op Spotify ♡ herkend worden van Instagram ♡ zijn lach

Gister kwam ik er dankzij een oplettende bezoeker achter dat mijn blogposts al enige tijd niet meer op Bloglovin’ gepubliceerd werden. Zelf gebruik ik dit niet om blogs te volgen en naar het aantal volgers kijk ik ook nooit. Ik bied mensen aan om me via dit platform te volgen, maar doe er verder niks mee. Ik ben er inmiddels achteraan gegaan en de blogposts lijken nu weer te worden getoond. Hopen maar dat het goed blijft gaan!