Hallo! Na een zoekopdracht op mijn eigen blog gedaan te hebben, kom ik tot de conclusie dat de laatste Momentopname inmiddels van, hou je vast, september 2015 dateert. Dat is ruim een half jaar geleden! En dat terwijl ik de afgelopen maanden toch zoveel goede muziek heb leren kennen. Vandaag dus weer een nieuw overzicht met mijn huidige favoriete songs!

Amanda Marshall – Fall from grace

Zo’n nummer wat je voorbij hoort komen en dan denkt: “Ja, die moet weer eens op m’n iPod!”. Ik ben sowieso wel een fan van de sound van deze dame, maar dit is absoluut een favoriet!

Elske DeWall – Only one

Gewoon een heel lief en zomers liedje waar ik de laatste tijd veel naar geluisterd heb.

Sohn – The chase

Een heel lekker nummer wat mij betreft! Tikkie alternatief, hou ik wel van.

Kelly Clarkson – Anytime

Nog zo’n nummer wat toch al wat jaartjes ouder is (13 jaar, valt ergens nog mee) en wat ik dan opeens weer herontdek en veel naar luister. Fijne power ballad!

Muse – Mercy

Na alle zoetsappigheid even iets stevigers. Je zou het bijna vergeten met al die gevoelige liedjes waar ik de laatste tijd voornamelijk naar lijk te luisteren, maar ik hou nog altijd van stevige rock, alternative en een portie metal op zijn tijd gaat.

Sara Bareilles – She used to be mine

Terug naar de sentimentele liedjes. Vallen je kiezen nog niet uit? Sara Bareilles is al een aantal jaren één van mijn favoriete zangeressen. Echt bekend is ze niet bij mijn weten, maar ik hou van haar stem en van de manier waardoor ze echt gevoel in haar songs weet te leggen.

Naughty Boy & Beyoncé – Runnin’ (Lose it all)

Ik ben normaal niet zo van de R&B en Beyoncé is meestal ook niet echt mijn ding, alhoewel ze wel een strot heeft waar je u tegen zegt natuurlijk. Dit nummer vind ik wel erg leuk! Het is niet van die echte R&B en door de beat is het ook een erg fijn nummer om bij te fietsen.

Jon McLaughlin – Imaginary tea

Gewoon een lief liedje, daar lijk ik de laatste tijd geen genoeg van te kunnen krijgen. Nog even en ik ga ook nog roze kleding dragen. :-P

Melody Gardot – Baby I’m a fool

Ik loop normaal niet echt warm voor jazzy sounds, maar het repertoire van Melody Gardot kan ik goed waarderen. Dit is, naast het nummer wat ik al eens publiceerde, één van mijn favoriete songs van deze dame.

Ariana Grande – Dangerous woman

Deze zag je gisteren ook al voorbij komen in mijn maandoverzichtje, maar ik vind het gewoon zo’n lekker nummer dat hij in dit lijstje zeker nog een plekje verdient.

Naar welk liedje of welke artiest luister jij momenteel het vaakst?