Hoi! Heb je een leuke week gehad? Mijn week was eigenlijk wel prima. Afgelopen weekend stond vooral in het teken van fietsen, verder heb ik heel wat uurtjes bij mijn vrienden van Istanbul doorgebracht (niet om te eten, wel om ze met wat dingetjes te helpen), ben ik met m’n moeder bij een nieuw natuurgebied wezen wandelen en heb ik de achtertuin zomerklaar gemaakt.

maandag 28 maart

Tweede paasdag. Een lekkere relax-dag. Ik wandelde met Bas, hing heerlijk op de bank in de zon, at een erg lekker broodje (desem flute, gekocht bij Spar) en maakte het mooi versierde flesje advocaat open, wat ik van m’n moeder had gekregen. Soms best lekker, zo’n tweede zondag!

 

dinsdag 29 maart

De gordijnen die bij oma hingen, zouden deze dag bij mij opgehangen worden. De gordijnen die ik had waren al oud en ook niet mooi meer. Nadat ik die eraf had gehaald, ging Bas erop liggen. Om later bij de nieuwe gordijnen te poseren. Het horloge is ook van oma geweest.

Ondanks dat ik het aanvankelijk een vreemd idee vond om spullen van een overleden iemand te hebben, vind ik het nu juist fijn. Het is alsof oma zo nog een beetje bij me is.. Verder wokte ik spinazie en at ik Griekse yoghurt met walnoten en honing toe en tijdens de avondwandeling met Bas, spotte ik de zonsondergang boven de rivier.

woensdag 30 maart

Van elke dag één foto. Ik kocht zo’n rauwkost-salade bij de supermarkt en voegde daar nog wat dingen aan toe. Smaakte prima!

Gezonde hap!

vrijdag 1 april

M’n moeder was in de buurt en we zijn vervolgens naar Hardinxveld gereden, waar je sinds kort kunt wandelen. Het was een leuk gebied om eens rond te kijken en ik heb dan ook de nodige foto’s gemaakt.

De foto van m’n moeder en Bas vind ik heel leuk en m’n moeder maakte de foto van mij op de brug. ‘s Middags ging ik thuis aan de gang om mijn terras zomerklaar te maken. Een paar uur flink de handen uit de mouwen en het resultaat mag er zijn!

zaterdag 2 april

Met Martin naar Leerdam gefietst. Een mooie route die ik zelf al meerdere keren heb gereden, maar hij nog nooit. In Leerdam kochten we een broodje bij de bakker, om dat vervolgens bij het Haventje op te eten.

Op de terugweg spotte ik lammetjes in de wei en nadat Martin nog een kop koffie bij me dronk, ging hij weer op huis aan. Ik ging nog langs bij Istanbul, waar ik een bordje olijven leegat (ik ben verslaafd geraakt aan die dingen) en maakte thuis deze selfie.

zondag 3 april

De eerste warme voorjaarsdag en de hele dag buiten geweest. Niet alleen ruim 7 km gewandeld, maar ook gefietst. Ik reed richting Goudriaan en fietste rond bij de Slingelandse Plassen. Mooi natuurgebied, wel wat modderig. :-) Onderweg de nodige foto’s gemaakt en ook wat gefilmd. Op de terugweg wat gegeten bij restaurant Onder de Linden in Hoornaar. Superdag!

Heb jij ook genoten van het zonnige weer?