Als ik de afgelopen week in één woord moet omschrijven, dan was dat ‘druk’. Ik heb ook belachelijk weinig foto’s gemaakt voor mijn doen, maar daar heb ik simpelweg geen tijd voor gehad. En dat komt ergens wel goed uit, want vandaag heb ik genoeg te doen, dus is het wel praktisch dat ik snel door mijn foto’s heen ben!

maandag 4 & dinsdag 5 april

Ik kreeg van mijn vrienden van Istanbul een enorme fles mokkasiroop. Die hadden ze niet meer nodig en omdat ik veel met koffie bezig ben en erg graag smaakjes gebruik, mocht ik die hebben. Gelijk maar in gebruik genomen, superlekker! Dinsdag heb ik de keuken een grote poetsbeurt gegeven en ik geloof dat mijn spoelbak nog nooit zo hard geglommen heeft!

Dat verdiende wel een lekkere biefstuk! Na afloop de afwas gedaan en de reden dat ik daar een foto van maakte, was omdat ik eigenlijk van plan was geweest om weer eens een plog te maken. Maar toen ik aan het eind van de dag maar drie foto’s bleek te hebben gemaakt, werd dat niks.

woensdag 6 & vrijdag 8 april

Woensdag kwam dan ein-de-lijk de bestelde melkthermometer met de post. Ik gebruikte al een thermometer, maar dat is officieel een vleesthermometer en het ‘steeltje’ daarvan was eigenlijk iets te kort. Met als gevolg dat hij elke keer ondersteboven in m’n melkkannetje lag.

Vrijdag natuurlijk weer gewandeld en onderweg de tweede foto gemaakt. Omdat ik had begrepen dat het de eerstvolgende dagen slecht weer zou worden (waar dus niks van klopte, gelukkig) ging ik fietsen en maakte de foto van de molen en van de molen met mijn fiets ervoor.

zondag 10 april

Ook zondag was druk. Om te beginnen Bas van zijn ‘winterjas’ ontdaan. Vervolgens gedoucht, aangekleed en gewandeld, waarbij ik foto twee maakte. Thuis maakte ik ontbijt voor luie mensen en een foto van mijn favo kettinkje. Het was koopzondag, ik at salade met een broodje bij Istanbul en later lag Bas schattig te dutten. Tot slot probeerde ik de filters van Snapchat eens uit.

Hoe was jouw week?