Hoi! Welkom op mijn blog op deze mooie zondag! Ik ben zelf nog aan het nagenieten van een erg gezellig feestje gisteravond, wat trouwens ook nog te horen is aan mijn stem, die redelijk hees is. Maar wil je feesten, moet je daar wat voor over hebben. Ondanks het wat minder toffe nieuws dat ik volgende week naar het ziekenhuis moet voor borstonderzoek, had ik een prima week.

Het onvoorstelbare is gebeurd: Namelijk dat ik dat ziekenhuisbezoekje en alles wat daar omheen hangt zodanig goed heb kunnen inparkeren, dat ik me eigenlijk heel normaal voel. Geen angst of onrust, ik denk er amper aan en als ik er wel aan denk, is het meer dat ik het zie als een voor-alle-zekerheid onderzoekje. Wat er ook uitkomt, je zorgen maken brengt je uiteindelijk nergens, dus geniet ik gewoon, net als anders, van elke dag! Nu verder met het weekoverzicht!

maandag 18 april

Niet zoveel bijzonders gedaan. Gewandeld met Bas, paar boodschappen gedaan en wat gelezen.

dinsdag 19 april

Een kar vol spullen wegbrengen naar de kringloop en vervolgens Bas mee in de kar, omdat die al verontwaardigd was dat ie niet gelijk mee mocht. Pitstop gehouden bij DeliFrance voor een lunch (soep met een stuk stokbrood) en ‘s avonds het jaarlijkse examen weer afgelegd om opnieuw een jaar bevoegd te zijn als verkeersregelaar.

woensdag 20 april

Woensdag was wat minder nadat ik terug kwam van de huisarts. M’n moeder belde later of ik het leuk vond om bij de ijssalon iets te gaan drinken, als afleiding. Ook nog bij de Action geweest, terug naar de pont gelopen en onderweg de bloesem op de foto gezet.

donderdag 21 april

Het was alsof ik mezelf bij elkaar gepakt had zo van: En nu klaar, geen gezeik. Bijna de hele dag buiten geweest, veel gelopen en gefietst en opnieuw naar Woudrichem geweest, waar ik de foto links maakte. Omdat ‘t best lekker weer was, droeg ik mijn korte fietsbroek.

vrijdag 22 april

Wandelen met Bas, m’n nieuwe I ♡ Make-up palettes bewonderen en ‘s avonds pannenkoeken eten met een kennis bij Frittella. Valt niet bepaald binnen mijn dieet (wat verder behoorlijk goed gaat), maar ik heb het een beetje gecompenseerd. ‘s Avonds nog aan de slag voor een flyer voor de ijssalon, die inmiddels ook naar tevredenheid en af is!

zaterdag 23 april

Drukte in de stad vanwege het Jazzfestival, waar ik niks mee heb. Ik droeg mijn nieuwe kettinkje van Mystica Nocturna en kreeg een bloemstuk met 41 rozen in de kleuren van de regenboog van mijn vader. Ik vind ze supermooi en heel fotogeniek! ‘s Avonds party-time met Martin in de tent in Nieuwendijk, wat erg gezellig was. De selfie maakte ik vlak voordat we daarheen gingen.