Zaterdag was het een drukte van belang in de binnenstad van mijn stadje Gorinchem, met maar liefst twee evenementen op één dag. De Open Havendag en het Eghte Muziekfestijn op het Plein. In de afgelopen jaren moest ik tot twee keer toe verkeer regelen uitgerekend op de dag dat deze evenementen plaatsvonden, maar dit jaar was ik gewoon in de stad.

Ik liep 17 kilometer, dronk wat biertjes en minstens anderhalve liter water, genoot van vrolijke muziek, kwijlde bij een Tesla-sportwagen, snaaide een portie poffertjes, terwijl ik m’n best deed om m’n zwarte blouse poedersuikervrij te houden en liet mijn camera overuren maken.

Martin kwam ‘s middags ook nog naar Gorinchem, we zaten uren op het terras bij Istanbul, waar ik eerder op de dag al een aantal groepsfoto’s had gemaakt en ik had de slappe lach om één of andere domme opmerking, waarvan ik niet eens meer weet wat het was. Kortom, het was een geweldige dag! Meer tekst heeft ie dus ook niet nodig, beeld heb ik des te meer!

Gezelligheid in de stad