Ik ben me aan het beraden voor een andere naam/titel voor de #POTD, oftewel Photo of the Day. Toen ik daar destijds mee begon vond ik die afkorting wel een grappig idee, zeker met de hashtag ervoor, maar ik kan me zo voorstellen dat er genoeg mensen zijn die daar nogal vraagtekens bij hebben. Want wat betekent dat in godsnaam?

Dus wil ik iets anders en ben ik dus zoekende naar een nieuwe naam, maar wel iets korts. Ik hou namelijk niet van lange titels. Ik dacht zelf aan het woord ‘Belicht’, omdat dat natuurlijk een term is die met fotografie te maken heeft, maar ook om dingen uit te lichten. Het is best kort en dus geschikt, maar ik weet nog niet zeker of ‘m dat gaat worden. Ik ben de laatste dagen erg moe en goed nadenken lukt dan ook niet. Dus laat ik het nu nog even zo.

Vandaag in elk geval een foto die ik op 17 mei maakte, dus ruim een week geleden. Ik postte hem ook op Instagram en tot mijn grote verbazing, kreeg hij daar maar liefst drie keer een feature. Als je niet weet wat dat inhoudt, moet je maar even zoeken op Google naar Instagram feature. Zelf vind ik de foto overigens ook heel tof. Ik maakte hem terwijl de laatste stroken van het zonlicht op de bloemblaadjes vielen en dat gaf een bijzonder effect.

160517-margrieten-04