Welkom op mijn blog, op deze nógal regenachtige maandag. Waar is de zon als je ‘m nodig hebt! Ondanks dat ik de afgelopen week best druk ben geweest met van alles en nog wat, heb ik in verhouding en zéker voor mijn doen, niet echt veel foto’s gemaakt. Desondanks hoop ik dat ik je toch een aardige indruk van mijn afgelopen week kan geven met onderstaand materiaal. :-)

maandag 16 mei

Ik wandelde redelijk veel, kreeg Martin op visite en maakte voor ons een Minty Mocca latte, een koffiereceptje wat ik ter plekke bedacht en wat goed in de smaak viel. Niet veel later kreeg mijn oudste kat Micky iets wat op een epileptische aanval leek (wat hij nooit eerder heeft gehad) en sliep ik, om hem in de gaten te kunnen houden, een nachtje op de bank.

dinsdag 17 mei

Naar de huisarts om een tetanus-prik te halen, omdat Micky me tijdens zijn aanval de dag ervoor hard gebeten had en ik daardoor een flinke ontsteking had waarmee ik geen risico wilde lopen. Ook heen en weer naar de dierenarts in Zuilichem, om medicijnen voor Micky te halen.

Na er een telefoontje aan gewaagd te hebben, zou het waarschijnlijk inderdaad een epileptische aanval zijn geweest. Ik heb nu een spierverslapper in huis, voor het geval het weer gebeurt, wat ik niet hoop. ‘s Avonds met de patiënt en Molly op schoot.

woensdag 18 mei

Zoals gewoonlijk gewandeld, bij Istanbul rondgehangen, genoten van de bloesem struiken buiten en dit oude Mercedes-busje met wel erg vrolijke bedrukking erop op de foto gezet.

donderdag 19 & vrijdag 20 mei

Alweer bloesem. ik kan er geen genoeg van krijgen! Ernaast een foto van pallets die omgetoverd zijn tot bloembakken, deze staan bij de terrassen op de Grote Markt. Erg leuk idee! Verder nog een zomerse selfie en een foto van wat nieuwe beautyproducten die ik kocht.

zaterdag 21 mei

De Havendag stond op het programma, maar eerst moest er gewandeld worden, waarbij ik de eerste twee foto’s maakte. Ik kwam m’n hair chalk tegen en besloot daar weer eens wat mee te doen, getuige de gekleurde punten in mijn haar. Ik genoot van muziek en gezelligheid in de stad en later kwam Martin ook nog naar Gorkum. We dronken een paar biertjes op de markt en aten wat bij Istanbul. Prima dag zo!

Zondag was minder uitbundig, maar leuk. M’n moeder belde of ik het leuk vond om ergens te gaan eten en dus zaten we later in de serre van ‘t Oude Stadthuys in Gorinchem. Soep, een broodje met biefstuk-puntjes en nog een toetje na. Genieten!

Hoe was jouw week?