Toch proberen het bloggen weer een beetje op te pakken. Zoals het met zoveel dingen gaat, kom je op een gegeven moment vanzelf weer in een ritme. Zolang je geen beginnetje maakt, komt dat ritme ook niet terug. Vandaag een quote op een foto die ik zelf maakte.

Ik liep ‘s morgens met Bas op het strandje en het viel me op dat het zand van de branding nog zo mooi glad was. Ik had een idee in m’n hoofd van een foto vanuit laag perspectief van voetstappen die je in de verte ziet verdwijnen. Dus ik stapte door het natte zand, liep via een omweg terug om mijn ‘spoor’ niet aan te tasten en maakte de foto. die ik met mijn huidige favoriete fotobewerk-app MIX een zomers / romantisch tintje heb gegeven.

De quote zette ik er later op. Ik zag een iets andere versie ervan op Pinterest en heb de tekst zelf nog iets aangepast. Het mooie van deze tekst is dat ie praktisch voor iedereen van toepassing kan zijn. Iedereen heeft wel zo iemand die een verrijking van zijn of haar leven is, een aanvulling op de reis van het leven: Een nieuwe liefde, een dierbare vriend, God of misschien zelfs je hond waar je niet zonder kunt.

Sowieso vind ik de gedachte van een reis mooi. Natuurlijk had ik zelf ook iemand in gedachten bij deze quote. Iemand waar ik veel van leer over verschillende onderwerpen, iemand die me soms uitdaagt op een andere manier naar mezelf te kijken, iemand om wie ik veel geef.

160510-strand-02_text

Wie is voor jou momenteel belangrijk in je leven?