Ik schreef per ongeluk week 32 in plaats van week 23. Gelukkig is het nog niet ‘zo ver’. Dat zou betekenen dat het grootste deel van het jaar er alweer op zit. Niet aan denken! Ik ben weer behoorlijk laat met mijn weekoverzichtje en zoals je misschien hebt gemerkt, loopt het bloggen sowieso weer niet lekker. Geen zin, geen tijd. Je kent ‘t wel. Of niet natuurlijk.

Ik heb me sowieso voorgenomen om het ‘ik vind dat ik elke dag moet bloggen’ motto definitief te laten vallen. Waarom zou dat moeten? Omdat anderen dat doen? Ik heb er altijd schijt aan gehad wat een ander doet, dus zou ik dat nu ook moeten hebben.

Natuurlijk is regelmaat voor veel dingen goed, maar regelmaat is ook iets waar ik niet dol op ben en wat iets voor mij snel saai en eentonig maakt. Dat is ook één van de redenen dat ik al chagrijnig word bij alleen al het idee dat ik elke dag een blogpost moet ophoesten. Het moet wel leuk blijven tenslotte!

Dus vanaf nu is onregelmaat (is dat een woord), meer het motto van EstrellaWeb. Er zullen weken zijn dat er misschien 1 of 2 blogposts verschijnen en andere weken die goedgevuld zijn. Ik zou zeggen, laat je verrassen! Vandaag in elk geval wat foto’s.

maandag 6 juni

Mooi weer, met m’n favoriete jeansshorts in m’n hangmatje met een glas ijskoud citroenwater. Verder maakte ik ‘s avonds wat foto’s van de mooie lucht en had ik golfjes in m’n haren (dat is altijd zo als het net droog is). Ik voel me overigens sinds maandag weer beter. Mijn energiepeil is nog niet helemaal wat ‘t moet zijn, maar ziek voel ik me in elk geval niet meer!

Met citroenwater in de hangmat

Uitzicht vanaf de Lingebrug

Molen Nooit Volmaakt

Golvend haar

dinsdag 7 juni

Even haar het Piazza Center voor een boodschap en daar een nieuwe winkel spotten, een Turkse supermarkt. Ook even binnen gesnuffeld en het één en ander afgerekend en mee naar huis genomen. Ik deed dinsdag trouwens ook het experiment waar ik afgelopen week al over schreef, dus na een hele dag niks gegeten of gedronken te hebben, smaakte die biefstuk uitstekend!

Did some shopping…

Lekker biefstukje gebakken!

woensdag 8 juni

Lekker gelezen in m’n hangmatje en weer naar het Piazza, omdat ik iets terug moest brengen. Gelijk nog een paar flessen ayran ingeslagen. Ze zijn daar heel goedkoop en ik wilde weten welke smaak het lekkerste was.

Die donkerblauwe (de goedkoopste) in elk geval niet, die is veel te zoutig. Ook nog met de pont overgestoken naar Woudrichem en de skyline foto gemaakt. De witte roos stond mooi in bloei in het boompje wat ik in de tuin heb staan.

Lezen in de hangmat

Drankjes

Gorinchem ‘skyline’

De roos staat in bloei

zaterdag 11 juni

Vrijdagavond was er iets gebeurd waar ik door van slag was en toen ik dat aan Martin vertelde, bood hij spontaan aan om naar Gorkum te komen om samen iets gezelligs te gaan doen. Kijk, dat zijn mensen waar je iets aan hebt. Omdat ik toch nog naar het Piazza moest (alweer!) hebben we daar bij DeliFrance iets genomen.

Ik vond dat ik comfort food verdiend had en bestelde een Luikse wafel met warme kersen en een latte met caramel. Soms moet je jezelf gewoon een pleziertje doen. Ik kocht ook een bakje olijven en biber dolma (gevulde zoete pepers) bij die nieuwe supermarkt en beklom ‘s avonds deze wiebelige steiger boven het water, die daar eerder nooit gestaan heeft.

Aan de koffie

Indrukwekkende stellage

De molen staat er mooi bij

zondag 12 juni

Alweer die hangmat, dit keer geen korte broek. De zon liet zich niet zien, desondanks was ‘t wel lekker om even te bungelen. Zo lekker dat ik in slaap viel en vervolgens pas wakker werd van dikke regendruppels op m’n hoofd. Oeps!

Ik maakte verder de foto’s van de Merwede en de Lingehaven en ‘s avonds laat vond ik het opeens nodig om de dode puntjes uit m’n haar te knippen (dat doe ik zelf), met goed resultaat! Geen klitten meer nu.

Lezen in m’n hangmatje

Meeuw vlak boven het water

Mijn haar