We zitten inmiddels al halverwege het jaar en toch betrap ik mezelf er nog regelmatig op dat ik 2015 wil schrijven in plaats van 2016. Daar zou ik nu toch inmiddels wel aan gewend moeten zijn! Zoals je ziet, verschijnt het weekoverzicht dit keer weer eens ‘op tijd’ op zondag. Het weer laat te wensen over en gister en vandaag ben ik ook weer erg moe, dus dan maar bloggen.

maandag 20 juni

Weinig bijzonders gedaan. Zondag, maandag en dinsdag voelde ik me weer niet goed. Heel moe, slap, zo nu en dan duizelig en zelfs af en toe weer koortsig, dus ik deed amper iets. Deze twee foto’s vind ik best gaaf geworden en maakte ik tijdens een rondje lopen met Bas. Moe of niet, die hond moet er toch uit zo nu en dan. :-)

dinsdag 21 juni

Met hoge temperaturen in het vooruitzicht, besloot ik Bas een tussentijdse trimbeurt te geven. Normaal trim ik hem in het voorjaar en najaar, maar zijn vacht was onnoemelijk hard gegroeid en hij krijgt er ook last van, dus de tondeuse erover!

‘s Middags stond deze motor naast de poort. Ondanks dat ik geen Honda-fan ben en zéker niet te spreken ben over de kleur, vond ik het geen onaardige fiets. Omdat ik me nog steeds niet goed voelde, maakte ik me er voor het avondeten heel gemakkelijk vanaf met een grillburger met komkommer. Snel klaar en lekker!

woensdag 22 juni

Woensdag voelde ik me opeens weer helemaal normaal, het zware en vermoeide gevoel leek uit mijn lijf te zijn verdwenen en het was mooi weer, dus besloot ik te gaan varen. De eerste keer van het jaar. Je kon er in deze blogpost al over lezen, waar ook al wat foto’s in staan, maar hier dus nog een aantal andere. Echt genieten!

donderdag 23 juni

Een beetje luieren en lezen in de hangmat, ‘s avonds met Martin in het Piazza Center voor het eerst van m’n leven ras-patat gegeten (lekker, maar ik geef de voorkeur aan gewone friet) en tot de conclusie komen dat ik de dag ervoor toch niet overal goed gesmeerd had met zonnebrand-creme, zodat de yoghurt eraan te pas moest komen omdat after-sun niet zoveel deed.

vrijdag 24 juni

Eind van de middag begon ik me moe te voelen, maar besloot er niet aan toe te geven en op de fiets te stappen voor een rondje. Ik reed voor mijn doen redelijk rustig en maakte een ritje over Schelluinen en Hoornaar, waarbij ik onderweg diverse keren afstapte om foto’s te maken. Bij thuiskomst voelde ik me een stuk meer ontspannen dan voordat ik begon aan mijn fietsrondje.

Helaas was het zaterdag weer mis en heb ik het grootste deel van de dag geslapen. Ook vandaag is het niet veel soeps, maar ik zal het ermee moeten doen. Ondanks dat ik inmiddels al 4 keer aan een arts gevraagd heb of dit van mijn nieuwe medicatie kan komen en zo nee wat het anders is, krijg ik geen enkel antwoord. Gek word ik ervan.

Hoe was jouw week?