Ik heb besloten om het bloggen even helemaal te laten voor wat het is. Niet mezelf steeds weer pushen om wat online te zetten omdat het anders veel te lang duurt tussen artikelen, gewoon even helemaal niks. Begrijp me niet verkeerd: Ik heb geen plannen om definitief te stoppen, maar het gaat nu gewoon even niet.

Ik heb geen zin om er veel tekst aan te wijden, maar mijn mijn geestelijke én fysieke gezondheid laten me in de steek en omdat ik sowieso al een tijdlang het gevoel heb dat ik gewoon niet aan rust toekom en er altijd wel weer iets is wat ik moet doen, kan ik de constante druk om te moeten presteren op mijn blog er niet ook nog bij hebben. Vandaar dus de beslissing om mijn blog even te laten voor wat het is. Geen vragenlijstjes, geen weekoverzichtjes. Even niets.

De dingen waarvan ik het me kan veroorloven om ze, al dan niet tijdelijk, stop te zetten, daar zet ik dus even
een streep onder,

Voor hetzelfde geld voel ik me volgende week weer kiplekker en heb ik zin om verder te gaan, maar het scheelt voor mij enorm dat ik nu gevoelsmatig het onderdeel blog even uitschakel in mijn hoofd. Er zijn al genoeg belletjes in m’n hoofd van dingen die moeten, die nog niet af zijn of waar ik zelfs nog aan moet beginnen en ik merk dat het me heel onrustig maakt.

De dingen waarvan ik het me kan veroorloven om ze, al dan niet tijdelijk, stop te zetten, daar zet ik dus even een streep onder, hoe jammer en frustrerend ik dat ook vind. Dus voorlopig zul je me hier niet horen of zien. Mocht je op de hoogte willen blijven van mij als persoon, dan kun je me natuurlijk altijd volgen op Twitter of via mijn Instagram-account ByEstrella

Hopelijk tot snel!