En we zijn alweer een week dichter bij kerst. Nee, grapje. Ik ben geen liefhebber van de kerstdagen, dus ik zou wel de laatste zijn die naar die tijd gaat aftellen, al kwam ik pas in mijn zoekresultaten wel iets tegen over kerstmis, al weet ik niet meer wat. We zitten nu pas begin juli, al is er van het echte zomerweer nog weinig te merken. Ik heb in elk geval weer wat foto’s!

maandag 27 juni

Niet bijzonder veel gedaan, alleen ‘s avonds had ik zomaar zin om een eindje te fietsen. Tijdens het fietstochtje maakte ik de laatste twee foto’s en vervolgens viel m’n telefoon weer eens uit. Morgen stuur ik ‘m voor de tweede keer op naar Apple

Ik stuurde hem een tijdje geleden al op voor hetzelfde probleem, maar toen hebben ze de display vervangen (terwijl daar niets mis mee was) en het probleem wat ik omschreven had gelaten voor wat het was. Ik ben zulke fouten niet gewend van Apple en vind het vervelend dat ik nu weer m’n iPhone kwijt ben. De eerste foto’s maakte ik tijdens een rondje met Bas.

dinsdag 28 juni

Ik kocht een pakje Supradyn in de hoop dat het zou helpen tegen de vermoeidheid (tot nu toe geen verschil) en moest ‘s middags naar de tandarts in Wijk en Aalburg voor controle. Waarom ik 25 km verderop bij een tandarts zit terwijl ik in Gorinchem woon, is een lang verhaal. Alles was goed en ik kon naar huis.

Eenmaal thuis voelde ik me weer zo moe en ziek dat ik binnen 5 minuten in slaap viel op de bank. Daarna moest er nog wat gegeten worden, maar ik had geen energie om op te staan. Ik heb er serieus 20 minuten over gedaan om moed te verzamelen voor het klaarmaken van het bakje yoghurt met aardbeien op foto 2.

woensdag 29 juni

Ondanks de nog altijd aanwezige vermoeidheid toch weer op pad. Ik ging ‘s middags even naar de ijssalon omdat daar nog een rol achtergrondpapier lag die ik inmiddels thuis nodig had. Ik had ik beloofd nog wat productfoto’s te maken die, al zeg ik het zelf, best weer goed gelukt zijn.

Halverwege belde m’n moeder of ik nog in Woudrichem was en of ik zin had in een pannenkoek. Tja, dat hoef je me geen twee keer te zeggen. De kauw op foto drie trippelde wel 4 keer langs me heen toen ik later zat te wachten op de pont, die je op de laatste foto ziet. De lucht was in het echt iets minder spectaculair, maar met bewerkingen kun je leuke dingen doen.

donderdag 30 juni

Ook donderdag at ik buiten de deur. Martin komt vaak op donderdag even langs en dan gaan we samen even een hapje eten. Dit keer kozen we voor DeliFrance in het Piazza Center waar we lekker buiten op het terras zaten. De knalrode BMW spotten we op de parkeerplaats en moest er ook aan geloven en op de foto. De foto’s van het eten spreken voor zich…

zaterdag 2 juli

Mijn moeder had een vaartochtje met een RIB-boat gewonnen voor 8 personen en ik mocht mee! Geweldige ervaring die ik niet snel zal vergeten! Doordat het zo hard ging en de boot gigantische klappen op het water maakte, durfde ik niet al te veel te fotograferen of te filmen.

Ik had weliswaar een waterdicht hoesje om m’n iPhone, maar door al die klappen zou hij uit m’n handen vliegen. Geen denken aan! Vervolgens stond het Hippiefestival op het programma, waar ik met Martin naartoe ben geweest.

Doordat het hard waaide en niet echt warm was, zijn we vrij snel weer weggegaan en vervolgens aangeschoven op het terras van De Beren. ‘s Avonds was ik afgedraaid en ik lag om 10 uur op bed. Zondag maakte ik ook geen foto’s omdat ik de hele dag op de bank heb gehangen.