Zo, dat is ‘even’ geleden zeg, het laatste weekoverzicht in foto’s! De laatste was van week 26, dus inmiddels 12 weken geleden alweer. Zoals ik in deze blogpost schreef, kan het best gebeuren dat ik dit dus niet meer wekelijks ga doen. Ik wil echt minder verplichtingen qua bloggen en ik merk nu al dat dat idee alleen al veel meer rust in mijn hoofd geeft.

Grappig is dat ik in die eerder genoemde blogpost toch stiekem alweer allerlei dingen bedacht die ik vooral niet meer zou doen, maar in zekere zin zijn dat ook weer een soort van regeltjes. Ik schreef bijvoorbeeld ook dat ik zou stoppen met het volgen van andere blogs.

Eigenlijk vind ik het her en der lezen van artikeltjes nog altijd best leuk, omdat je soms inspiratie opdoet en op de hoogte blijft van leuke producten, maar ik bedoel eigenlijk dat ik het reageren op posts vanaf nu niet meer zo snel zal doen, tenzij ik me daar echt toe geroepen voel.

Anyways, vandaag dus weer een eerste fotopost sinds weken. Omdat ik echt een bizar drukke en intensieve week heb gehad en daarnaast mijn geliefde iPhone 6S is weggeweest voor reparatie (om vervolgens met hetzelfde probleem weer thuis te komen), is er van veel foto’s maken niet veel terecht gekomen, toch neem ik je graag mee met een overzichtje van de afgelopen week!

De dagen van maandag tot en met donderdag stonden volledig in het teken van verven! De week ervoor overigens ook al, maar ik kon aan het eind van deze week geen roller meer zien! Ik ben momenteel bezig om mijn slaapkamer een make-over te geven en daar gaat toch wel heel wat meer werk en tijd in zitten dan je aanvankelijk denkt, maar zo gaat dat meestal.

De muur is het een deel van het resultaat. Zoals je misschien weleens op foto’s hebt gezien, heb ik op de muren in de woonkamer twee schuine banen aangebracht en ik wilde ditzelfde effect graag ook in de slaapkamer, alleen dan met slechts twee kleuren grijs. Ik vind het er gaaf uitzien!

Doordat verven en alles wat daarbij komt kijken fysiek best inspannend is (in elk geval wel als je dat niet gewend bent en ook al wekenlang met rugpijn rondloopt), ben ik vaak zo moe dat ik overdag echt even een uurtje moet slapen om weer wat op krachten te komen. Foto twee was net na zo’n dutje. Op de eerste foto trouwens de Burgstraat ‘s morgens vroeg.

Vrijdag met m’n moeder op nieuwe vitrage en een plafondlamp uit (ook voor de vernieuwde slaapkamer), vervolgens gegeten op een terrasje op de Grote Markt en daarna met de pont naar Woudrichem, waar ik ook nog iets moest hebben. Uiteindelijk van 11 tot half 6 van huis geweest! Zoals je kunt zien was Bas ook van de partij en ook aardig moe na alle inspanningen.

Ook zaterdag was druk. Ik had aangeboden om te flyeren voor mijn vrienden van Eetcafé Istanbul tijdens de Botenbeurs en ben de avond ervoor tot een uur of 2 bezig geweest met flyertjes aan elkaar maken met touw.

Ziet er toch net wat origineler uit dan losse folders. Doordat ik vreemde mensen aanspreken vaak lastig vind, was dit ook gelijk een mooie uitdaging voor me om mezelf over een spreekwoordelijke drempel te zetten. Het was uiteindelijk vooral superleuk en niet eng. Ook hier en daar nog leuke gesprekjes gehad met mensen.

Omdat ik de laatste tijd vaak vroeg wakker ben en ‘s nachts verschillende keren wakker word, is mijn energy level niet echt wat het zou moeten zijn. Dat perfecte bakje koffie van Koffie K-tje ging er dus wel in tijdens de Botenbeurs.

Een paar uur later ging ik er nog één halen! Behalve koffie kocht ik ook nog een rol koord op de botenbeurs. Zondag kwam er een kennis langs die ik had beloofd de komende tijd te zullen helpen met wat opdrachten voor zijn school. Vervolgens weer even snel een powernap, iets eten en daarna door naar de verjaardag van Martin.