Ik blijf ze leuk vinden, die vragenlijstjes. Het was een goed idee om destijds moeite te doen om aan dat roze boekje van Flow te komen, met zoveel vragen dat ik er meer dan een jaar over doe om ze allemaal te beantwoorden. Tegenwoordig zie je bij boekhandels vaak boekjes een vraag voor elke dag. Ook leuk vind ik dat.

Misschien niet voor mijn blog, maar voor mezelf. Vandaag weer wat nieuwe vragen en antwoorden, waarin je onder meer leest wat mijn geheime ambitie is, of ik het leuk vind nieuwe dingen te doen en bij welk nummer het volume omhoog gaat.

379. Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt?

Schamen is een groot woord, maar het is nu ook weer niet zo dat iedereen hoeft te weten dat ik van die oerdomme realityseries soms toch stiekem best vermakelijk vind om naar te kijken.

380. Wanneer had je de tijd van je leven?

Dat ene liedje van die ene film (Dirty Dancing) gaat vandaag dus niet meer uit mijn hoofd. En bedankt. Wanneer ik voor het laatst de tijd van mijn leven had? Geen idee. Ik maak zoveel mooie en fijne momenten mee dat ik zo snel niet iets weet wat er met kop en schouders bovenuit stak.

381. Op wie had jij onterecht kritiek?

Ik ben iemand die te makkelijk dingen invult voor een ander, waardoor ik iemand soms onterecht kan beschuldigen van iets wat ze helemaal niet zo bedoeld hadden.

382. Hergebruik je weleens andermans grappen?

Ik maak nooit grappen.

383. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?

Niet exact hetzelfde, maar ik heb wel mijn vaste dingetjes, ja. Ik heb het gepresteerd om jarenlang achtereen altijd hetzelfde te bestellen bij de friettent. Daar kwam ik eens per maand en ik at altijd hetzelfde. Waarom afwijken van iets, als je weet dat je dat lekker vindt? Sinds die zaak weg is, eet ik bijna nooit meer friet. Wel zo gezond.

384. Wat is je geheime ambitie?

Columnist worden, maar dat ben ik inmiddels. En nog voor een bekende krant ook. 🙂

Het enige wat erbij zou komen, is zo nu
en dan een ritje met één of ander racemonster op twee wielen

385. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?

Ik denk dat er niet al te veel zou veranderen, ik doe over het algemeen al meestal wat ik leuk vind. Het enige wat erbij zou komen, is zo nu en dan een ritje met één of ander racemonster op twee wielen (een motorfiets dus), die ik uiteraard met gemak zou kunnen betalen.

386. Waar word je altijd enthousiast van?

Buurman en Buurman filmpjes!

387. Van welke spullen kun je genieten?

Stiekem toch wel van nieuwe spullen. Dat geurtje, het feit dat er nog geen krasje of vuiltje op zit.

388. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?

Het ligt eraan wat, maar over het algemeen wel. Ik ben zeker geen avonturier, maar ik ben wel een nieuwsgierig mens, die graag nieuwe ervaringen opdoet.

389. Ben je een vragensteller of een verteller?

Een verteller. Ik ben doorgaans meer een schrijver dan een prater, maar als ik eenmaal op dreef ben, dan kan ik de oren van je kop lullen. 🙂 Vooral als ik ergens heel enthousiast over ben.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting?

De laatste tijd ben ik niet uitgesproken creatief geweest. Misschien was het ontwerpen van een nieuw logo voor mijn blog wel het laatste écht creatieve wat ik heb gedaan.

391. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?

Auto? Die Audi R8 die achter staat geparkeerd bedoel je? Ik heb dus geen auto, maar de muziek gaat hier regelmatig een tandje harder, in huis dus. Mijn meest recente ontdekking is deze. Lekker mee blèren! Gezellige tekst ook trouwens, kuch…

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Ik heb onlangs liggen schaterlachen in bed. Ik heb de laatste tijd slaapproblemen en om de tijd te doden, ga ik vaak uitzending gemist kijken op mijn telefoon. Zo ontdekte ik dus ook de Grote Improvisatieshow.

Een programma waarvan ik eigenlijk dacht dat ik er geen bal aan zou vinden, maar het tegendeel bleek waar. Niet alle sketches vind ik even leuk, maar ik heb mijn dosis lachvitaminen in elk geval weer aangevuld!