Ik schrijf niet meer zo vaak over mijn baantje als columnist voor een niet onbekende krant en het plaatsen van columns hier, laat ik ook meer dan eens achterwege. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat het, althans voor mijzelf, gewoon is geworden. Ik schrijf netjes mijn teksten, die worden vervolgens om de zaterdag gepubliceerd in de krant en that’s it.

Maar omdat ik toch best regelmatig leuke reacties krijg van de meest uiteenlopende mensen en er toch ook iets van een sprankje trots in mijn doorgaans vrij bescheiden karakter schuilgaat (niet elke blogger wordt gevraagd om columnist te worden), vind ik het leuk om af en toe één van mijn schrijfsels online te zetten.

Mijn meest recente column, die gister in de krant stond, gaat over de televisieserie Dokte Tinus en heeft verder eigenlijk geen inleiding nodig. Gewoon zelf even lezen!