November loopt op zijn eind, dus vond ik het wel weer leuk om een maandoverzichtje te publiceren in de vorm van een Loving Lately blogpost. Je leest onder meer wat ik de afgelopen maand gedragen, gegeten, gelezen en geluisterd heb.

Gedragen

Het zou eigenlijk best wel een grap zijn als ik nu op de proppen zou komen met korte broeken en slippers. Het is november en ondanks dat het nog niet officieel winter is, zijn de shirtjes, korte broeken en al het andere luchtige materiaal wat naar achter geschoven in mijn kast.

Ik ben blij om mijn collectie sweaters weer te kunnen dragen en verder is het eigenlijk niet veel bijzonders. Omdat ik al een tijdje niet zo lekker in m’n vel zit, heb ik dan meestal ook geen zin om echt werk van een outfit te maken, op een enkele keer na. Ik ga vooral voor comfortabel.

Gegeten

Ik heb best iets grappigs meegemaakt afgelopen weekend. Zoals je misschien wel weet, staan vis en kip in mijn top drie van meest vieze eten ooit en dan ga je dus uit eten bij een sushibar. Ik was een béétje bang dat ik achteraf een bezoekje aan McDonald’s zou moeten brengen.

Maar tot mijn verbazing heb ik, ondanks het mijden van de halve menukaart, toch heerlijk gegeten! Verder maakte ik onlangs mijn favoriete gerecht (zuurkoolschotel met banaan), eet ik nog steeds trouw elke dag een appeltje tijdens het wandelen en drink ik momenteel echt liters thee.

Zuurkoolschotel met banaan

Gedaan

Het eerste wat in me op komt, is tv kijken. Wat voor mijn doen uniek is, aangezien ik normaal gesproken echt héél weinig tv kijk. Als het ding eens per 3 weken een paar uurtjes aan ging, dan had je het wel gehad.

Maar de laatste tijd heb ik mijn relatie met Netflix weer in ere hersteld en daarnaast kijk ik ook best veel naar verschillende tv-programma’s. Jammer is overigens wel dat seizoen vijf van mijn favoriete serie Dokter Tinus inmiddels ook is afgelopen.

Verder heb ik, zoals je gister kon lezen, een nieuw logo ontworpen voor m’n blog, ben ik een paar keer in Woudrichem geweest en sinds lange tijd weer eens in het mooie Heusden, ik maakte herfstfoto’s, was op tv te zien bij het tv-programma De Gevaarljkste Wegen van Nederland met Martin en ging twee keer naar Hardinxveld voor een rug/nek massage.

Gelezen

Vrij weinig, of je moet de reclamefolders meetellen. Er liggen al een hele tijd een paar boeken op me te wachten, maar op de één of andere manier is mijn hoofd de laatste tijd te onrustig om me op een boek te kunnen concentreren. Wel lees ik bijna elke avond wat bladzijden in het kleine boekje over mindfulness, wat ik heb gekocht.

Gekocht

Mijn recentste aankoop is er één waar ik heel blij mee ben, en dat is onderstaand jasje. Het is van imitatieleer, maar lijkt echt leer. De studs erop vind ik heel gaaf en ondanks dat ik aanvankelijk twijfelde over de rugprint, vind ik dat het jasje net wat extra’s geven. Ik heb verschillende leren jasjes, maar draag dat soort kledingstukken nu eenmaal vaak en de jasjes die ik heb, zijn stuk voor stuk ook heel verschillend.

Jack met studs en rugprint

Gewenst

Mijn grootste wens op dit moment is dat ik die klote angst eens onder controle krijg. Het is lange tijd goed gegaan, maar de laatste maanden is het gewoon shit. Af en toe weer wat beter en dan opeens gaat het weer slechter.

Dat grillige ervan vind ik ook moeilijk te verteren. Je weet eigenlijk nooit echt waar je aan toe bent. Dat het mijn eigen hoofd is wat de boel zo in de war stuurt en dat ik daar gewoon geen vat op heb, dat is zó frustrerend!

Geluisterd

Ik luister héél veel naar Spotify de laatste tijd. Eén van mijn favoriete lijsten is de Discover Weekly lijst, die wordt samengesteld op basis van de muziek waar je vaak naar luistert en elke maandag wordt ververst.

Het is al meer dan eens gebeurd dat ik in die lijst de mooiste pareltjes vond waar ik dan vervolgens weer vaak naar luister. Spotify is, samen met Netflix, wat mij betreft één van de beste uitvindingen ooit! Dit is één van de liedjes die ik heel mooi vind.

Gekeken

De tv heeft dus aardig wat uurtjes aan gestaan. Ook keek ik diverse films, maar er waren er niet echt bij waar ik zodanig van onder de indruk was, dat ik de titel nog weet. Ik zoek voornamelijk naar feelgood films, zonder zware onderwerpen of sentimenteel gedoe. Ik ben momenteel vrij gevoelig voor negatieve invloeden en wil daarom dus alleen leuke films zien. Animatiefilms lenen zich daar trouwens ook prima voor. En Buurman en Buurman filmpjes. :-)

Geliefd

pepernoten ♡ wierookstokjes ♡ talenten zonder centen (tv-programma) ♡ Spotify ♡ mijn nieuwe bed ♡ oudroze ♡ mijn leren notebook-cover met persoonlijke inscriptie ♡ m’n nieuwe logo! ♡ schrijven in m’n dagboekje (werkt héél therapeutisch) ♡ mensen blij maken door ze te helpen ♡ HDR-fotografie ♡ kaarsjes branden ♡ sterrenmix thee ♡ lange wandelingen