Een beetje een last-minute geval, deze Weekly Snaps. Ik heb voor morgen al een ander artikel gepland en vandaag is ‘t er eerder dus niet van gekomen om iets te schrijven, mede omdat ik me sinds vanmiddag niet geweldig voel. Erg duizelig, ijskoud en hoofdpijn. Ik ga dus ook lekker vroeg naar bed (zodra ik dit artikel af heb) in de hoop dat ik me morgen weer wat beter voel.

dinsdag 22 november

Maandag weinig bijzonders gedaan en ook geen foto’s gemaakt, dus begin ik bij dinsdag. Niet dat ik toen wél iets bijzonders heb gedaan, maar ik maakte in elk geval wel een aantal foto’s, waarvan ik onderstaande koos om in dit artikel te plaatsen.

Lingehaven Gorinchem

woensdag 23 november

Extra lange wandeling gemaakt met Bas, onder meer door Gorkum Oost. Onderweg maakte ik onder meer deze foto. Verder deed ik wat boodschappen, dronk ik een kop thee bij Istanbul en ging ik ‘s avonds bij Martin op de koffie.

Oostgracht, Gorinchem

donderdag 24 november

Ik realiseer me nu pas dat ik de hele week eigenlijk niks bijzonders heb gedaan of meegemaakt. Wandelen, boodschappen, hier en daar een foto maken, dat is het wel zo’n beetje. Deze foto van de Peterbrug met op de achtergrond het mooie huis genaamd In den Blowen Hoet vind ik zelf wel een mooie, al heb ik al vaker foto’s gemaakt vanaf dezelfde plek.

Peterbrug, Gorinchem

zaterdag 26 november

Het weekend vieren met lekkere koffie en een klein chocoladereepje. Niks mis mee. Verder valt er weinig te vertellen over zaterdag, het begint een beetje saai te worden hé. 🙂 Vrijdagavond was er trouwens nog wel iets leuks, er was een Ladies Night op de Langendijk (winkelstraat) waar ik even ben geweest. Daar scoorde ik ook gelijk een nieuwe zak koffie bij Gusto en het chocoladereepje op onderstaande foto.

Koffie met een stukje chocolade

zondag 27 november

Geslapen tot 12 uur en verdwaasd wakker worden. Rond half 3 kwam een kennis die ik help met z’n schoolopdrachten, maar halverwege voelde ik me steeds beroerder worden en nadat hij naar huis was gegaan, ben ik op de bank in slaap gevallen.

De rest van de dag voelde ik me duizelig en ijskoud. Morgen is ‘t vast weer over. Begin van de middag was er nog niks aan de hand en stond ik vrolijk zingend aan de afwas met een kop koffie binnen handbereik.

Afwassen en koffie drinken

Hopelijk was jouw week iets interessanter dan de mijne… 🙂