Tussen de bedrijven door maar even een snelle blogpost tikken, want tja, 42 worden is toch wel een dingetje. Eigenlijk voel ik me nog altijd geen veertiger, maar ik kan er niet onderuit, ik bén het nu eenmaal. :-) Vanmorgen voor mijn doen al aardig vroeg uit de veren om wat dingen voor te bereiden voor vanmiddag (lees: hapjes klaarmaken en wat laatste dingetjes schoonmaken).

Nu even met een boterham achter de computer (eten had ik ook nog geen tijd voor gehad) en dan is het wachten op de eerste visite, die binnen nu en pak ‘m beet een halfuurtje waarschijnlijk hier zal zijn. Jarig zijn is best hard werken, want je wilt je gasten natuurlijk graag van een natje en droogje kunnen voorzien, maar daarnaast natuurlijk ook vooral leuk en gezellig!

Het eerste cadeautje heb ik gister overigens al gehad: Martin nam me mee naar de bioscoop, waar we hebben genoten (ik vooral denk ik) van de film Onze Jongens, onder het genot van wat lekkers. Op het cadeau van mijn moeder moet ik nog even wachten, al was dat aanvankelijk ook voor gister gepland maar kon niet doorgaan wegens weersomstandigheden.

Ze heeft een vliegbeleving voor me geregeld. Dat houdt in dat je zelf met een Cessna (zo’n klein sportvliegtuigje) mag vliegen en je dus even piloot kunt wanen. Natuurlijk kun je niet zomaar een vliegtuig besturen zonder enige ervaring. dus gaat ‘t voornamelijk om het sturen, maar het idee is erg vet! Sowieso vind ik vliegen erg leuk, dus dat zal zeker een mooie ervaring worden!

Vandaag komt zoals gewoonlijk wat verjaardagsvisite (ik heb niet voor niks twee uur in de keuken gestaan) en eind van de middag neemt m’n vader me mee uit eten. Hij is voor mijn verjaardag teruggevlogen uit de Filipijnen waar hij tegenwoordig het grootste deel van ‘t jaar woont, dus leuk om hem ook weer te zien, want dat is alweer een paar maanden geleden.

Verjaardags-look

Wanneer ben jij jarig?