Ondanks dat het al bijna dinsdag is en de vorige post ook een weekoverzicht was omdat ik verder niks geschreven heb de afgelopen week, toch ook een overzichtje. Waarom ook niet eigenlijk. Een heel bijzondere week was het niet. Veel koud, weinig gedaan, maar toch wat foto’s.

maandag 16 januari

Eigenlijk nogal een niks-dag. Niet eens fatsoenlijk gewandeld met Bas. Ik heb wat boodschappen gedaan en verder thuis op de bank gehangen en wat achter de computer gerommeld.

dinsdag 17 januari

Ook dinsdag was niet echt veel bijzonders, al wandelde ik dit keer wel langer met Bas en maakte daarbij onderstaande foto.

Het Oude Tolhuis, Gorinchem

woensdag 18 januari

‘s Morgens naar Sleeuwijk om m’n wimpers en wenkbrauwen weer bij te laten werken (verven) bij de beautysalon van m’n achternichtje. Het was behoorlijk koud! De eerste foto maakte ik in Sleeuwijk, de selfie in zwart-wit ‘s avonds toen ik net op bed lag. Wat ik verder heb gedaan weet ik eigenlijk niet meer zo. Volgens mij ook weinig interessants. :-)

Muggenschans, Sleeuwijk

Lekker luieren

donderdag 19 januari

Even naar de huisarts geweest en op de terugweg de zon boven de velden op zien komen waar nog een laagje mist op lag. Dat vroeg om een wandeling, waarbij ik onderstaande foto maakte. Ik maakte er nog meer in dezelfde serie, maar vind deze het mooist. ‘s Avonds kwam Martin langs, zoals gewoonlijk op donderdag, en zijn we gaan eten bij DeliFrance.

Mooi ochtendlandschap

vrijdag 20 januari

Je zou het misschien niet zeggen, maar onderstaande foto is op hetzelfde terrein gemaakt als de foto hierboven. Alleen dan een meter of 20 verderop en bij zonsondergang. Er lagen brokken ijs, het water was spiegelglad. En dat in combinatie met zo’n lucht. Wauw! De rest van de dag heb ik niet veel bijzonders gedaan, sinds donderdagavond had ik veel last van buikpijn en ik voelde me gewoon niet echt heel lekker.

Zonsondergang en ijsschotsen

zaterdag 21 januari

De buikpijn was wat minder, maar inmiddels was er een zware migraine-achtige hoofdpijn voor terug gekomen. Desondanks een vrij drukke dag gehad. Mijn vader was jarig en ik ben met hem naar familie geweest. ‘s Middags moest ik nog snel iets ophalen en ‘s avonds ging ik met Martin naar een feest van zijn werk naar het Jaiselings Royal Palace in Wernhout.

De tweede foto maakte ik in één van de zaaltjes daar, de eerste maakte ik toen ik net klaar was met m’n haar en make-up. Ik droeg een nieuw rood jurkje wat ik in de sale kocht bij Zalando. met een kort zwart jasje, laarzen en mijn favoriete choker met celtic knot.

Klaar voor een feestje!

Gezellig sfeertje

zondag 22 januari

Ik lag bijna hele dag op bed. Alle pijnstillers van de vorige dag waren inmiddels uitgewerkt, dus even bijkomen en verder uitzieken. Van de drank kon het in elk geval niet komen, want ik heb van de hele avond maar 1 biertje op en daar had ik gelijk weer genoeg van. Foto’s maakte ik niet.