Mijn tijdsbesef is momenteel ver te zoeken, dus ik was nogal verbaasd toen ik hoorde dat het al 13 februari was en dan is de volgende dag vanzelfsprekend 14 februari: De dag van de liefde. Valentijnsdag.

Nu moet ik zeggen dat ik daar eigenlijk nooit iets aan doe, omdat ik nu eenmaal geen relatie heb en mijn crush niet bepaald zit te wachten op een kaart met hartjes of liefdesbetuiging in wat voor vorm dan ook. Maar ik vind het op zich altijd toch wel iets hebben. Rood is nu eenmaal mijn favoriete kleur en hartjes doen het altijd goed.

Dus dan ook maar een Valentijns-berichtje op mijn blog. Het zorgde in elk geval weer voor nieuwe artistieke inspiratie (meer daarover las je gisteren) en ik zette mezelf begin van de middag aan de tafel en maakte een Valentijns-creatie met een wat sprookjesachtig thema.

Tekening met een hartje

Omdat foto’s maken en het zien van composities de laatste dagen ook weer iets beter lukt, heb ik geprobeerd van de foto zelf ook een beetje werk te maken, met rozenblaadjes (geen echte maar uit een zakje) en veertjes. Romantiek ten top toch?

Zelf ben ik overigens niet een heel romantisch persoon volgens mij. Ik ben vrij nuchter en echt sentimenteel gedoe ben ik niet zo voor te porren. Als iemand iets heel liefs voor me zou doen vind ik dat natuurlijk superleuk, maar een liefdevol of vriendschappelijk gebaar heeft zeker niet altijd iets met romantiek te maken. :-)

Enfin, ik klets weer veel te veel. Ik wilde eigenlijk alleen deze afbeelding delen en iedereen alsnog (het is inmiddels tenslotte al 7 uur ‘s avonds) een fijne Valentijnsdag wensen, op wat voor manier dan ook.

En in het kader van mijn Liefbriefje project (wat trouwens ook behoorlijk stil ligt op het moment), wil ik iedereen ook graag de boodschap meegeven dat liefdevol of aardig voor elkaar zijn, niet iets is wat alleen op Valentijnsdag thuishoort. Gewoon een gewoonte van maken!

Om een beetje lief te zijn voor mezelf, zeker in deze niet al te prettige tijd, heb ik mezelf een paar ontzettend stoere boots cadeau gedaan. De combi veters en gespjes doet ‘t bij mij altijd goed en ik had van de desbetreffende winkel (Bristol) nog een tegoedbon liggen, zodat ik deze laarsjes met leuke korting kon scoren. Geen Valentijnskaart (niet dat ik er één verwacht had overigens), wel stoere stappers. Helemaal blij mee!

Nieuwe enkellaarsjes

Hoe was jouw Valentijnsdag?