De computer is bijna een week niet aan geweest. En niet doordat ie kapot is, maar omdat ik ziek ben. Sterker nog: Ik ben zelfs in het ziekenhuis opgenomen geweest. Ondanks dat ‘t al vrijdag is, wil ik je het weekoverzichtje van vorige week wat ik de avond voordat het mis ging al uitgewerkt had, toch met liefde door je strot duwen. :-) Op het moment van schrijven is het half 5 ‘s morgens en ben ik al even wakker. Mijn lichaam doet nog altijd pijn van dagen plat liggen in het ziekenhuis en echt doorslapen wil mede daardoor nog niet zo goed lukken.

Vorige week was over het algemeen helemaal niet verkeerd, al ging het qua gezondheid helaas wel wat minder, met als absoluut dieptepunt afgelopen zondag. Desondanks heb ik weer aardig wat kilometers gewandeld met Bas en eigenlijk zijn alle foto’s ook tijdens wandelingen gemaakt.

maandag 23 januari

Ik wandelde een aardig eind met Bas en dat was ook gelijk het meest vermeldenswaardige van deze dag. Ik was best veel moe en nadat ik een eind gewandeld had, was het meestal wel gedaan en deed ik de rest van de dag weinig bijzonders meer.

dinsdag 24 januari

Ook dinsdag weer een flink stuk gelopen, ondanks de vrij dichte mist. Maar dat levert dan wel weer best aparte foto’s op. Verder moest ik even naar het Piazza Center en voelde ik me niet echt geweldig, dus heb ik verder niet al teveel uitgevoerd.

woensdag 25 januari

Ik maakte deze dag geen foto’s. Er was zon opgegeven die zich uiteindelijk toch niet liet zien en het was vooral koud. Ik heb een paar boodschappen gedaan en verder thuis gezeten.

donderdag 26 januari

‘s Morgens vroeg voor het eerst naar de psychiater waar ik me onlangs heb laten inschrijven, in de hoop dat hij iets aan mijn angstklachten kan doen. Het gaat de laatste weken best oké, zeker gezien de vreselijke decembermaand, maar ik ben heel snel uit balans en dat kan beter. Overdag deed ik weinig bijzonders, ‘s avonds met Martin eten bij McDonald’s.

vrijdag 27 januari

Ik was al sinds maandag aan het uitvogelen hoe ik bij een soort natuurgebied niet ver van de binnenstad vandaan kon komen en schreef daar ook een blogpost over. Leuk om daar eens te kijken en ik ga er zeker vaker naartoe! Verder voerde ik niet al teveel uit.

zaterdag 28 januari

Mijn moeder was jarig en ik stond om half 6 op om met een tas vol lekkers met de taxi naar Andel te rijden, om haar te verrassen met een ontbijtje! Om half 12 weer naar huis, nog een rondje met Bas wandelen, waarbij ik de tweede foto maakte en de rest van de dag op de bank, omdat ik me steeds beroerder voelde. De eerste foto maakte ik overigens aan de Maas in Andel. M’n moeder maakt altijd zulke mooie zonsopgang foto’s aan de Maas, dat ik dat ook weleens met eigen ogen wilde zien. Helaas viel het deze morgen een beetje tegen.

zondag 29 januari

Iets met 41 graden koorts en de spoedeisende hulp. Wat er verder allemaal gebeurde die dag en wat daar de gevolgen van waren, lees je in een apart artikel, omdat ‘t anders een veel te lang verhaal wordt. Of dat morgen al is of later weet ik niet, het ligt er een beetje aan hoe ik me voel.