Ondanks dat de voorlaatste post óók al een weekoverzicht was (dat krijg je als je tussendoor de pc amper aan gehad hebt), toch weer een nieuw weekoverzichtje. Omdat ik het in elk geval zelf altijd een leuk artikel vind om te maken en omdat het ook gelijk een mooie gelegenheid is om een update te plaatsen over hoe het gezondheidstechnisch met me gaat.

Ik vind het namelijk nogal ongemakkelijk om daar steeds een aparte post aan te wijden, omdat ik een hekel heb aan op zo’n manier ‘om aandacht vragen’. Zo voelt het althans voor mij wel en dat voelt ontzettend verkeerd, ook al is dat niet de intentie. Nu dus twee vliegen in één klap!

maandag 20 februari

Zoals ik in het vorige weekoverzicht liet weten, had ik te kampen met een flinke terugval waar ik nogal van baalde. Desondanks ben ik maandag weer naar het station gelopen om een krantje te halen, die ik vervolgens thuis op de bank met Bas op schoot heb gelezen. Verder ging ik om een boodschapje bij Kruidvat en Spar en bakte ik ‘s avonds een lekkere biefstuk.

Bas leest mee

dinsdag 21 februari & woensdag 22 februari

Ook dinsdag en woensdag was er weinig verandering. Ik liep een paar kleine rondjes, maar lag en hing de rest van de tijd op de bank. Foto’s maakte ik niet. Woensdag ben ik zelfs de hele dag niet buiten geweest. Bas liet ik achter op het plein plassen, ik was te moe voor wat dan ook.

donderdag 23 februari

Weer heel moe, maar wel een drukke dag voor m’n huidige doen. ‘s Morgens huisarts, ‘s middags naar de psych (op de fiets, door de storm) en ‘s avonds zoals altijd op donderdag Martin op visite. Gelukkig trok in de middag de ergste vermoeidheid wat weg en had ik een gezellige avond.

Ondanks de vermoeidheid was er wel duidelijke verbetering op een ander front, namelijk voor het eerst een dag zonder dat onwerkelijke gevoel. Eindelijk me weer eens normaal voelen, voor het eerst in bijna een maand! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik daarmee ben!

Lingehaven met dreigende wolken

vrijdag 24 februari

Vrijdag was ik nog steeds behoorlijk moe, maar ik heb toch een paar keer naar buiten geweest voor een boodschapje of kort wandelingetje met Bas. En ik maakte een aantal mooie foto’s. Rond zes uur sleepte ik mezelf nog een keer naar buiten in de hoop op wat flitsende zonsondergangfoto’s, maar het zonnetje dook achter laaghangende bewolking, dus helaas!

zaterdag 25 februari

De afgelopen maand was er wel één van bijzondere voorkeuren. Zo heb ik een maand lang alleen maar zwarte broeken gedragen, eet ik ladingen grapefruits, heb ik na jaren het tomatensap weer herontdekt en wil ik per se elke dag de Metro gaan halen op het station.

Ook zaterdag leek mijn hoofd normaal te werken, maar was ik nog steeds erg moe. ‘s Middags ben ik wel met Martin boodschappen gaan doen (ik had twee dingen nodig en kwam uiteindelijk met een tas vol thuis). Ik kan weer even vooruit in elk geval.

Appelsientje tomatensap

zondag 26 februari

Na zoveel vermoeidheid, werd het weleens tijd voor iets anders. Zondag had ik een bijzonder goede dag. Nog altijd een ‘helder hoofd’ en de ergste vermoeidheid leek achter de rug. Ik werkte in huis wat kleine achterstallige klusjes weg, wandelde kort met Bas, keek twee films en natuurlijk ‘s avonds mijn favoriete serie Poldark en voelde me best redelijk. Het begin is er!

Even uitrusten…

Tot zover een wederom wat saaie week, maar wel met een positief einde!

Hoe was jouw week?