Ik kan terugkijken op een best goede week, met een flinke uitschieter op donderdag. Na ruim anderhalve maand lichamelijk én fysiek flink in de prak zitten, durf ik voorzichtig te gaan hopen dat er nu echt blijvend verbetering in mijn toestand zit.

Wat betreft de indeling van het weekoverzicht ga ik het trouwens wéér anders doen. Het insluiten van foto’s vanaf Instagram laat ik vallen (vond ‘t toch te omslachtig en ook wat rommelig) en ik ga vanaf nu ook geen galerijfunctie meer gebruiken, wat betekent dat je foto’s op groot formaat ziet.

Ondanks dat ik zelf meer fan ben van compact, is het prettig dat je niet hoeft te klikken om een foto groter te bekijken en is dit ook iets wat je de laatste tijd veel vaker ziet: Hoe groter de foto’s, hoe beter, lijkt het.

Ook het idee om één foto per dag te plaatsen laat ik vallen. Ik maak vaak zoveel foto’s die ik graag wil delen, dat ik het onzin vind om mezelf allerlei stomme regeltjes op te leggen waardoor ik er maar één ‘mag’ posten. No more rules!

maandag 13 maart

‘s Morgens naar de huisarts geweest en ‘s middags moest ik naar de kapper. Verder wandelde ik wat met Bas en fietste ik eind van de middag nog snel even naar het station voor een krantje. Foto’s maakte ik niet, ik was ook best moe eigenlijk.

dinsdag 14 maart

Ik wandelde met Bas en ging op zoek naar een mooi oud schip wat ik op Instagram had gezien, en wat in Gorinchem in de haven zou liggen. Helaas was de vogel net gevlogen en heb ik ‘m niet kunnen fotograferen.

Ik klikte weer eens wat foto’s met de Canon en na me voor om deze vanaf nu écht weer vaker te gaan gebruiken. Verder deed ik wat boodschapjes, besloot vanaf nu verder te gaan op één Instagram account en had al met al geen slechte dag.

Mijn Canon EOS 700D

woensdag 15 maart

Een zonnige dag, dus een zonnebril op m’n neus. Sowieso heb ik nog steeds regelmatig last van overgevoeligheid voor licht en loop ik er dan bij als een Chineesje, wanneer de zon fel schijnt.

Om de foto wat interessanter te maken, legde ik er twee van mijn huidige favoriete sieraden bij. Die ketting is op de één of andere manier mijn ‘geluksketting’ geworden. Soms ben ik blijkbaar toch wat bijgeloviger dan ik wil doen laten geloven. :-D

Verder was het natuurlijk de dag van de verkiezingen en ging ik ook stemmen, wandelde ik ruim 11 kilometer bij elkaar met Bas en genoot van een prachtige zonsondergang. Ondanks dat ik nog altijd snel moe werd, kon ik terugkijken op een best goede dag.

donderdag 16 maart

Donderdag was een heel goede dag! ‘s Morgens struinde ik onderlangs de stadswal en na mijn afspraak bij de psych ‘s middags, ben ik voor ‘t eerst sinds ik ziek werd, een stuk gaan fietsen.

Ik reed over Hoogblokland en Hoornaar en dat ging boven verwachting. Het fietsen gaf me enorm veel energie en ik genoot met volle teugen. Sowieso was donderdag natuurlijk ook de lentedag bij uitstek. Ik reed rond in een dunne sweater met driekwart-mouwen en mijn korte fietsbroek.

Onderweg spotte ik ook nog een stel lammetjes die natuurlijk even geaaid moesten worden en ‘s avonds kwam Martin langs en gingen we wat eten. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld als op deze dag en dat is volgens mij ook duidelijk van mijn gezicht af te lezen. :-) Ik maakte tijdens m’n fietstocht trouwens ook nog een video, die je op dit linkje kunt bekijken.

vrijdag 17 maart

Na een vrij intensieve donderdag, was ik vrijdag moe. Ik moest voor wat dingen de stad in en was blij toen ik weer thuis was. Ook liep ik zoals gewoonlijk met Bas, maar dat was geen rondje om over naar huis te schrijven. Verder maakte ik een foto van mijn ontbijtje en ging ik ‘s avonds uit eten met m’n vader bij De Koppelpaarden in Dussen. Daar maakte ik de overige drie foto’s.

zaterdag 18 maart

Ook zaterdag was ik erg moe en omdat ‘t weer inmiddels richting herfst was gegaan, heb ik ook niet echt veel gelopen. Ik maakte wel een foto van de metalen HEMA-mok die ik de avond ervoor met een lakmarker bewerkt had en eind van de middag kwam Martin onverwachts op visite en zijn we een hapje gaan eten. Daar lag de zaterdag-editie van AD Rivierenland en het was voor ‘t eerst dat ik mijn eigen column op de dag zelf in de krant zag staan. Ik heb ze wel als losse knipsels, maar zo in een volledige krant ziet het er toch net wat ‘echter’ uit. :-)

zondag 19 maart

Rustig. Precies zoals een zondag hoort te zijn, al denkt de wind daar anders over. Ik had net m’n haren gewassen voordat ik naar buiten ging met Bas en toen ik terug kwam was het al voor een groot deel droog!

Verder heb ik weinig bijzonders gedaan en verwacht ook niet dat daar nog veel verandering in zal komen. Ik maakte een foto van een flesje yoghurt drink wat ik gister bij AH kocht en één van de Dalempoort, omdat ‘t gewoon een mooie plek blijft.

Hoe was jouw week?